Yeni uyelere artık yeni uye gözüyle bakmıyorum O kadar tanıdık bildik bi dille konuşmuş ki orjinal hesabı yerine fake uyelik açip gelmiş Kimsenin forumdakileri keklmesine izin vermicem. Gelsinler orjinal hesaplarıyla.
Kadin olmayinca ister 20 reytinge kadar ciksin. Gecen hafta hezimete ugrattik o ya o yeter.Onu bunu bilmem dedikleriniz boşa çıktı 10 reytinge yükselip zirveye oturmuş
Foruma ugrayan ziyaretcilerdendir bence, fake olsa IP cakismasi olur zaten.Yeni uyelere artık yeni uye gözüyle bakmıyorum O kadar tanıdık bildik bi dille konuşmuş ki orjinal hesabı yerine fake uyelik açip gelmiş Kimsenin forumdakileri keklmesine izin vermicem. Gelsinler orjinal hesaplarıyla.
Ben de foruma uye olmadan önce 1 ay filan misafir takıldım ama kimsenin nasıl konustugunu neye ilgi duyduğunu bu kadar yakından takip etmemiştimForuma ugrayan ziyaretcilerdendir bence, fake olsa IP cakismasi olur zaten.
@Aserat dizileri yorumlarken cok objektif(!) oldugu icin takip etmeye gerek yok zaten, hemen kendini belli ediyor.Ben de foruma uye olmadan önce 1 ay filan misafir takıldım ama kimsenin nasıl konustugunu neye ilgi duyduğunu bu kadar yakından takip etmemiştim
Orası öyle de ben inanmıyorum yenilere. Zaten forumun geçmiş tecrubesi var bu konuda. Banlanıp durdular@Aserat dizileri yorumlarken cok objektif(!) oldugu icin takip etmeye gerek yok zaten, hemen kendini belli ediyor.
Final bölümüydü elbette diğer dizileri düşürüp kendi yükselecektiKadin olmayinca ister 20 reytinge kadar ciksin. Gecen hafta hezimete ugrattik o ya o yeter.
Çıkamıyorum videodan
aman, son zamanlarda 1 günlük üyeler türedi, çok bel bağlama derim ben
Hekimoğlunu yedirtmeyiz olcaktı @keremaman, son zamanlarda 1 günlük üyeler türedi, çok bel bağlama derim ben
ve @Aserat ı yedirmeyiz @Forumdash
İnanmıyorum çürük elmayı mı izliyorsun sende 😱yani Yasak Elma'ya salladığı için azıcık kızdım bende ama onunla geçmişimizin hukuku var. Kıyamiyorum @Aserat
Bu sezon başladım ve 1 dakika bile sıkmıyor Yıldızın Halit Canı doğurduktan sonraki bölümde evdeki erkeklerde benle izlemeye başladıİnanmıyorum çürük elmayı mı izliyorsun sende 😱
aman, son zamanlarda 1 günlük üyeler türedi, çok bel bağlama derim ben
ve @Aserat ı yedirmeyiz @Forumdash
Cok iyi laf sokmamis mi? Durun bi ekran görüntüsünü alayim ilerde lazim olur.
Bizimkiler de bakıyor tekrarlarına. Cıyak cıyak hızlı konusmalar fialn. NAsıl katlanıyorsunuzBu sezon başladım ve 1 dakika bile sıkmıyor Yıldızın Halit Canı doğurduktan sonraki bölümde evdeki erkeklerde benle izlemeye başladı