Çakma daktırs perşembe gecesi konuk oyuncu olarak foxa katılmıştıYoo, geçen hafta hezimete uğratmıştı çakma Doctors'u.
Çakma daktırs perşembe gecesi konuk oyuncu olarak foxa katılmıştıYoo, geçen hafta hezimete uğratmıştı çakma Doctors'u.
Ecünnünün finali yüzünden ufak bir düşüş oldu bu hafta alır zirveyiYoo, geçen hafta hezimete uğratmıştı çakma Doctors'u.
Ha çakma daktırs, ha çakma haus. Al birini vur ötekine.Çakma daktırs perşembe gecesi konuk oyuncu olarak foxa katılmıştıYine de 20 reyting görememişti
Uzun zamandır ecünnü lafını duymamıştım. @Çiğdem'le çene çala çala onun ağzını almışsın.Ecünnünün finali yüzünden ufak bir düşüş oldu bu hafta alır zirveyi
Kadın da çakma Woman o zamanHa çakma daktırs, ha çakma haus. Al birini vur ötekine.
Medyapım ailesi olarak Salıya yeni dizi yerleştirip Hemikoğlu'nu yerle bir edeceğiz.
İlk 6 bölümü öyleydi zaten.Kadın da çakma Woman o zaman
Doktor dizilerinde eski doktorlar dizisi bile olsa böyle konularda ben yabancı dizilerin uyarlanmasından yanayım. Çünkü onlar daha bilimsel yapıyorlarİlk 6 bölümü öyleydi zaten.
Hiç özgün senaryomuz yok ya. Dizi konusunda çok iyi olmamıza rağmen senaryoları hep oradan buradan aşırıyoruz.
Çoktandır dilimde sen görmemişsinUzun zamandır ecünnü lafını duymamıştım. @Çiğdem'le çene çala çala onun ağzını almışsın.
Üstümde bir kırgınlık var, burnum tıkalıahh geçmiş olsun neyin var
Geçmiş olsun. 🙏TV izlemeyeceğim bugün hastayım moralman eksilerdeyim
Yani Türkiye'de senaryo üretememe sorunu var.Doktor dizilerinde eski doktorlar dizisi bile olsa böyle konularda ben yabancı dizilerin uyarlanmasından yanayım. Çünkü onlar daha bilimsel yapıyorlarGörülmemiş hastalığı bizde işlemezler. kalp nakli yaparlar 1 sezon o operasyonu gerçekleştirmeye calişirlarKısır döngü anlayacağin
Uykusuzluktan aklıma gelmediYani Türkiye'de senaryo üretememe sorunu var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?