Çakma daktırs perşembe gecesi konuk oyuncu olarak foxa katılmıştıYoo, geçen hafta hezimete uğratmıştı çakma Doctors'u.![]()
Çakma daktırs perşembe gecesi konuk oyuncu olarak foxa katılmıştıYoo, geçen hafta hezimete uğratmıştı çakma Doctors'u.![]()
Ecünnünün finali yüzünden ufak bir düşüş oldu bu hafta alır zirveyiYoo, geçen hafta hezimete uğratmıştı çakma Doctors'u.![]()
Ha çakma daktırs, ha çakma haus. Al birini vur ötekine.Çakma daktırs perşembe gecesi konuk oyuncu olarak foxa katılmıştıYine de 20 reyting görememişti
![]()
Uzun zamandır ecünnü lafını duymamıştım. @Çiğdem'le çene çala çala onun ağzını almışsın.Ecünnünün finali yüzünden ufak bir düşüş oldu bu hafta alır zirveyi![]()
Kadın da çakma Woman o zamanHa çakma daktırs, ha çakma haus. Al birini vur ötekine.
Medyapım ailesi olarak Salıya yeni dizi yerleştirip Hemikoğlu'nu yerle bir edeceğiz.![]()
İlk 6 bölümü öyleydi zaten.Kadın da çakma Woman o zaman![]()
Doktor dizilerinde eski doktorlar dizisi bile olsa böyle konularda ben yabancı dizilerin uyarlanmasından yanayım. Çünkü onlar daha bilimsel yapıyorlarİlk 6 bölümü öyleydi zaten.
Hiç özgün senaryomuz yok ya. Dizi konusunda çok iyi olmamıza rağmen senaryoları hep oradan buradan aşırıyoruz.![]()
Çoktandır dilimde sen görmemişsinUzun zamandır ecünnü lafını duymamıştım. @Çiğdem'le çene çala çala onun ağzını almışsın.![]()
Üstümde bir kırgınlık var, burnum tıkalıahh geçmiş olsun neyin var![]()
Geçmiş olsun. 🙏TV izlemeyeceğim bugün hastayım moralman eksilerdeyim![]()
Yani Türkiye'de senaryo üretememe sorunu var.Doktor dizilerinde eski doktorlar dizisi bile olsa böyle konularda ben yabancı dizilerin uyarlanmasından yanayım. Çünkü onlar daha bilimsel yapıyorlarGörülmemiş hastalığı bizde işlemezler. kalp nakli yaparlar 1 sezon o operasyonu gerçekleştirmeye calişirlar
Kısır döngü anlayacağin
![]()
Uykusuzluktan aklıma gelmediYani Türkiye'de senaryo üretememe sorunu var.![]()