Ezel de 4 reytinge düşmüştü.niye o diziler geçilmez mi ya Allah aşkına ne yalan dünyası hadi karadayı neyse de sen Türkiye ye bi gel cuma akşamı bi gez dolaş yalan dünyayı kim izliyor yamillet ya karagülü ya medceziri izliyo yalan dünyayı takan yok yok
agb de arka sokakların özeti ezele fark atıyodu akasya durakları şov yapıyordu neden bahsediyon sen bunlarda hiçbir sorun yoktur
işinize gelmedi mi yalan demekle olmuyo bu işler
Ben lafı ortaya koydum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar.Bana mı gönderdin şimdi.
Kurt seyitin alacağı oranları çok merak ediyorum ya ab de zirvede olur bence ama totali tahmin edemiyorum..Şu an 12 alıyorsa uzun özetli başlarsa 14-15 alabilir ama Kurt Seyit geleceği için zor artık tabii.
Tamam.Ben lafı ortaya koydum beğenen alır gider beğenmeyen bırakır kaçar.
yalan dünya gibi demiŞu an 12 alıyorsa uzun özetli başlarsa 14-15 alabilir ama Kurt Seyit geleceği için zor artık tabii.
Karagül sakız gibi uzatmaz merak etme 😉Ezel de 4 reytinge düşmüştü.Hani Ay yapımdı şike yapan?Bir dediğinle diğer dediğin bir-birini tutmuyor.
Arka Sokaklar 8. yılında 10 reytingi devirince şike oluyor da Vadi 11. yılında 14 alınca şike olmuyor mu?
Son o işe öyle deme. Benim izlediğim diziler düşük alınca şike var, yüksek alınca şike yok de. Çünkü böylesi daha mantıklı.
Karagül ve Medcezir de Yalan Dünya gibi 73. bölüm küsür gelipte bir de 4. sezon onayını (!) alsınlar o zaman konuşuruz.
2 sene Yalan Dünya konuşuldu biraz da onlar konuşulsun.
4-5 yıl çok çektiler ondandırYa bazıları neden Kanal D deki dizinin iyi gidip yüksek reyting almasını hazmedemiyor anlamadım..alıyorsa alıyor bize mi alıyorr veya almıyorr almıyosa napalım...yaww biraz mantıklı düşünelim yaa hiçbir diziyi kötülemeyin izlemeden en azından....
Sen yorumda yazan şeyleri yapmıyorsan zaten üstüne alınmana gerek yok.Tamam.
Tamam.Sen yorumda yazan şeyleri yapmıyorsan zaten üstüne alınmana gerek yok.
Diğerleri derken?yalan dünya gibi demibırakalım bu işleri aga uzun özetli olursa düşer şimdi özetsiz diğerlerinin özetinde izleyici kapıyo yoksa işi biterdi
aaa avatarında khaleesi var yeni gördümSen yorumda yazan şeyleri yapmıyorsan zaten üstüne alınmana gerek yok.
İnan bana Karagül NTC medya bile olsaydı uzatmayacağına daha fazla inanırdım ama yapımcısı Avşar Film.Karagül sakız gibi uzatmaz merak etme 😉
Totali Küçük Ağa vermez ama ab'yi Kurt Seyit'in alacağını tahmin ediyorum.Kurt seyitin alacağı oranları çok merak ediyorum ya ab de zirvede olur bence ama totali tahmin edemiyorum..
4-5 yıl çok çektiler ondandır
ne alaka o zaman her dizi her zaman aynı oranları almalı 1.sezon 10 2.sezon 8 3.sezon 6 almalı aksi takdirde şike oluyorEzel de 4 reytinge düşmüştü.Hani Ay yapımdı şike yapan?Bir dediğinle diğer dediğin bir-birini tutmuyor.
Arka Sokaklar 8. yılında 10 reytingi devirince şike oluyor da Vadi 11. yılında 14 alınca şike olmuyor mu?
Son o işe öyle deme. Benim izlediğim diziler düşük alınca şike var, yüksek alınca şike yok de. Çünkü böylesi daha mantıklı.
Karagül ve Medcezir de Yalan Dünya gibi 73. bölüm küsür gelipte bir de 4. sezon onayını (!) alsınlar o zaman konuşuruz.
2 sene Yalan Dünya konuşuldu biraz da onlar konuşulsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?