11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
saat şu anda 21.58 küçük ağa 2 dk sonra bunun bitişi de var yani çalıkuşu 22.04 demi başlayacak:bağır:

niye o diziler geçilmez mi ya Allah aşkına ne yalan dünyası hadi karadayı neyse de sen Türkiye ye bi gel cuma akşamı bi gez dolaş yalan dünyayı kim izliyor ya :D millet ya karagülü ya medceziri izliyo yalan dünyayı takan yok yok :D
agb de arka sokakların özeti ezele fark atıyodu akasya durakları şov yapıyordu neden bahsediyon sen bunlarda hiçbir sorun yoktur
işinize gelmedi mi yalan demekle olmuyo bu işler :D
Ezel de 4 reytinge düşmüştü. :kiki: Hani Ay yapımdı şike yapan? :bilmem: Bir dediğinle diğer dediğin bir-birini tutmuyor.

Arka Sokaklar 8. yılında 10 reytingi devirince şike oluyor da Vadi 11. yılında 14 alınca şike olmuyor mu? (b)

Son o işe öyle deme. Benim izlediğim diziler düşük alınca şike var, yüksek alınca şike yok de. Çünkü böylesi daha mantıklı. :)

Karagül ve Medcezir de Yalan Dünya gibi 73. bölüm küsür gelipte bir de 4. sezon onayını (!) alsınlar o zaman konuşuruz.

2 sene Yalan Dünya konuşuldu biraz da onlar konuşulsun. :)

Küçük Ağa reklam dönüşü 21:59. Sürpriz oldu bölüm devam ediyor. :D

Ya bazıları neden Kanal D deki dizinin iyi gidip yüksek reyting almasını hazmedemiyor anlamadım..alıyorsa alıyor bize mi alıyorr veya almıyorr almıyosa napalım...yaww biraz mantıklı düşünelim yaa hiçbir diziyi kötülemeyin izlemeden en azından....

Şu an 12 alıyorsa uzun özetli başlarsa 14-15 alabilir ama Kurt Seyit geleceği için zor artık tabii. :)
yalan dünya gibi demi :d bırakalım bu işleri aga uzun özetli olursa düşer şimdi özetsiz diğerlerinin özetinde izleyici kapıyo yoksa işi biterdi

Ezel de 4 reytinge düşmüştü. :kiki: Hani Ay yapımdı şike yapan? :bilmem: Bir dediğinle diğer dediğin bir-birini tutmuyor.

Arka Sokaklar 8. yılında 10 reytingi devirince şike oluyor da Vadi 11. yılında 14 alınca şike olmuyor mu? (b)

Son o işe öyle deme. Benim izlediğim diziler düşük alınca şike var, yüksek alınca şike yok de. Çünkü böylesi daha mantıklı. :)

Karagül ve Medcezir de Yalan Dünya gibi 73. bölüm küsür gelipte bir de 4. sezon onayını (!) alsınlar o zaman konuşuruz.

Karagül sakız gibi uzatmaz merak etme 😉

Ya bazıları neden Kanal D deki dizinin iyi gidip yüksek reyting almasını hazmedemiyor anlamadım..alıyorsa alıyor bize mi alıyorr veya almıyorr almıyosa napalım...yaww biraz mantıklı düşünelim yaa hiçbir diziyi kötülemeyin izlemeden en azından....
4-5 yıl çok çektiler ondandır :)

kaynana da çok gerçekçi çıktı ne dedi orada biplendi anlamadım ben ''damadım olacak ....'' noktalı yeri doldur @denizz19 :F

yalan dünya gibi demi :D bırakalım bu işleri aga uzun özetli olursa düşer şimdi özetsiz diğerlerinin özetinde izleyici kapıyo yoksa işi biterdi
Diğerleri derken? :F Ben rakip falan göremiyorum aga. :D Küçük Ağa uzun özetli başlarsa 2-3 reyting artar açık ve net yani. :D

Karagül sakız gibi uzatmaz merak etme 😉
İnan bana Karagül NTC medya bile olsaydı uzatmayacağına daha fazla inanırdım ama yapımcısı Avşar Film. :(

Değil sakız makinada suyu çıkana kadar devam edecek, bir Lale Devri olana kadar devam edecek, Lale Devri gibi haftada 2 gün yayınlanıncayadek devam edecek. Daha ne diyeyim. :):)

ne alaka o zaman her dizi her zaman aynı oranları almalı 1.sezon 10 2.sezon 8 3.sezon 6 almalı aksi takdirde şike oluyor :F
yalan dünya da intikam gibi onay almış demek ne yazık ki intikam artık yok onay işi iptal mi oldu ne :F
karagülün onay almasına gerek yok zaten devam edecek bu reytinglerle :D
ezel kanal d de değildi benim bildiğim :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...