11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamam bence yeterli sonra yakamoz çok yorliyi mesajalrı silerken ya da şu an ne düşünüyorsuna taşırken :)
İçin fesat senin lo :D Suyundan da koy deyimini kullandık yoksa sen ne sandın ? 😱

başa gelen olumlu/olumsuz bir durumun daha da beteri/hüpperi görüldüğünde bu durumu kabullenme/ihya olma fiilini anlatan söz.

Senin için gittim araştırdım bak kıymetini bil :D

bu arada medcezir 11 i geçtiğinde sen de gaza gelmiştin star fan club olarak sana o hafta dedim demi 8 reyting ötesi yok diye lafıma geldin mi :D
Her dizi hem düşüş yaşar ve yükselir bu dizinin bölümlerine bağlıdır...Öncelikle dizinin yayınlandığı bölüm sayısına bakılır 20 bölümü geçmiş ve oranlarını hala koruyorsa tamamdır o reytingi korur.Tabi eğer bir aksiyonluk olursa tavan yapar reytingler örneğin rıza baba:D
Tabi günü de önemli karagülle kapışıyor dizi kolay değil :)
Şu anda polat yaşıyor ölsün reyting cihazları bozulur haksızmıyım:D

ben reytingine yalan falan demedim sadece coşmayın diyorum düşer zamanla :D
tutarsızlık falan göremiyorum agb şaibesinden iyi olduğu tartışmasız gerçek
Ben Küçük Ağa`yı siz o dizileri savunanlar için savunuyorum siz de gerçekleri görün. Sistem böyle dizileri seviyor ama bu dizi Kanal D`de diye dışlanıyor.

Nasıl olur da bu diziler Karadayıyı geçer A/B`de, Yalan Dünyayı geçer A/B`de anlamıyorum.

Bu konudaki yorumum da bunu özetliyor:

https://fav10.net/forum/threads/3-9-Şubat-2014-haftalık-dizi-reytingleri.212327/#post-1706899

Açık ve net Karagül kaliteli 😉
Hı hı. :A

21:30 - 21:45 #sbt #reyting'leri
1) KANALD: 13.89
2) ATV: 6.33
3) SHOW: 4.44
4) SMNYL TV: 3.4
5) STAR: 2.99

Ben Küçük Ağa`yı siz o dizileri savunanlar için savunuyorum siz de gerçekleri görün. Sistem böyle dizileri seviyor ama bu dizi Kanal D`de diye dışlanıyor.

Nasıl olur da bu diziler Karadayıyı geçer A/B`de, Yalan Dünyayı geçer A/B`de anlamıyorum.

https://fav10.net/forum/threads/3-9-Şubat-2014-haftalık-dizi-reytingleri.212327/#post-1706899

Haklısın ben bu diziden 5 bekliyordum o da ab de:D

Küçük Ağa kapanışı süper yapmış diğer anlıkta da alabilir zirveyi belki reklamıyla. :D Sonra boşlukçular devreye girer zaten. :):)

Seksenlerde Aşk Emek İster'in müziğini kullanıyorlar şuan ya da Aşk Emek ister kullanıyordu zamanında :F

Hükumet Kadın Kaçaktan daha güçlü bir rakip. :kiki:

Küçük Ağa`ya bu akşam çelme taktı. Kaçak normalde 5 reytingi geçemiyordu galiba. Acunu da görenler benden selam yollasın. :A

Gelecek hafta Kaçak geri dönünce rahat yükselir Küçük Ağa. :oley:

Ki yarın belli olacak asıl sonuçlar. :)

Hükümet Kadın 6.33 almış.çok iyi gidiyor :Z

niye o diziler geçilmez mi ya Allah aşkına ne yalan dünyası hadi karadayı neyse de sen Türkiye ye bi gel cuma akşamı bi gez dolaş yalan dünyayı kim izliyor ya :D millet ya karagülü ya medceziri izliyo yalan dünyayı takan yok yok :D
agb de arka sokakların özeti ezele fark atıyodu akasya durakları şov yapıyordu neden bahsediyon sen bunlarda hiçbir sorun yoktur
işinize gelmedi mi yalan demekle olmuyo bu işler :d

Çalıkuşu düşer de günü değiştirilir umarım. :A Küçük Ağa'nın önünü kesiyor. :T:

Vadiden başka forumda mesaj beğendirme olarak yeni dizi geldi sevinelim biz de Küçük Ağa. :)

Eskiden Vadi yazsak bildirim gelirdi şimdi de Küçük Ağa olsun. :)

Arkadaş sonra da fan diyorlar. Bu reytingleri Küçük Gelin de aldı Karagül de aldı kimse burada kıskançlık yapmadı. :)
Bana mı gönderdin şimdi. :T:

Küçük ağa rakiplerini 2 ye katlayıp birşeylerle topluyor tebrikler bakalım ilerki haftalar da bu oranlarını koruyabilecek mi ya da kurt seyit gelince etkilenecek mi?
Hükümet kadın kaç kere yayınlandı bilmiyorum ama çok iyi oranlar alıyor:D
Acun vasat tv 8 de ne yapacak acaba merak ediyorum:D

Daha ne kadar yükselecek ?😱
Bu arada yanıtını 9 dk geç cevapladım kusura bakma marketten mısır almaya gitmiştim🙁
Şu an 12 alıyorsa uzun özetli başlarsa 14-15 alabilir ama Kurt Seyit geleceği için zor artık tabii. :)

küçük ağa yarın 12-13 alır gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...