11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TNS şikeci diyorsun ya sen de artık takas. :)

Kanal D yükseldi! diyorsun demekki TNS şikeci oldu artık. :) Düşünce ben tutarsızlık var diyince resmi şirket (!) diyorsunuz ama şimdi bir tuhaflık var diyorsunuz.

Akasya Durağı 8 alınca AGB`ye şikeci diyordun Küçük Ağa 13 alıyor ama çok tutarlı. (!) :)
kanal d den herşey beklenir ben herşeyi beklerim bu kanaldan agb yi ele geçirdiği gibi tns yi de ele geçirmiş olabilirler :(
küçük ağa zamanla düşer fazla gaza gelmeyin :)

Vadiden başka forumda mesaj beğendirme olarak yeni dizi geldi sevinelim biz de Küçük Ağa. :)

Eskiden Vadi yazsak bildirim gelirdi şimdi de Küçük Ağa olsun. :)

Arkadaş sonra da fan diyorlar. Bu reytingleri Küçük Gelin de aldı Karagül de aldı kimse burada kıskançlık yapmadı. :)

Çalıkuşu az sonra kanal d de:Daz sonra diyorlar 30 dk geçiyor:bağır:farkı kanal d:bağır:

kanal d den herşey beklenir ben herşeyi beklerim bu kanaldan agb yi ele geçirdiği gibi tns yi de ele geçirmiş olabilirler :(
küçük ağa zamanla düşer fazla gaza gelmeyin :)
Zamanla düşmeyen dizi var mı? :)

Pusu da ilk zamanlarında 23 reyting alıyordu şimdi 14. :):)

TNS`yi ele geçirmişler madem o zaman Perşembe yeni diziyle hemen zirveyi alırlar. :oley: Güçleri yetmez deme FGSN ile nasıl yaptılar? :)

Vadiden başka forumda mesaj beğendirme olarak yeni dizi geldi sevinelim biz de Küçük Ağa. :)

Eskiden Vadi yazsak bildirim gelirdi şimdi de Küçük Ağa olsun. :)

Arkadaş sonra da fan diyorlar. Bu reytingleri Küçük Gelin de aldı Karagül de aldı kimse burada kıskançlık yapmadı. :)

burası çok komik olmuş :D her hafta burda küçük gelinin reytinglerini kötülüyodunuz kanal d de değil diye karagülde aynı şekilde çünkü bu diziler kanal d de değil haketmiyolar reytingi yalan bunlar :F kanal d de olsaydı inanırdık demi :)

Küçük Ağa yine çok güzel bölümdü baya komikti. :D Anlıklarda da harika gitmiş yine bakalım şimdiki anlık ne yapacak? :D

burası çok komik olmuş :D her hafta burda küçük gelinin reytinglerini kötülüyodunuz kanal d de değil diye karagülde aynı şekilde çünkü bu diziler kanal d de değil haketmiyolar reytingi yalan bunlar :F kanal d de olsaydı inanırdık demi :)
Küçük Ağa`nın reytingi gerçek dedim mi ben? :)

Yaptığım göndermeleri anlamıyorsanız bu benim sorunum değil.

Ben reyting yalan demiyorum TNS sistemi tutarsız diyorum. Siz nasıl Şefkat Tepe, Karagül, Küçük Gelin gibi dizileri savunuyorsanız Küçük Ağa da o kulvarda diye ben de Küçük Ağa`yı savunuyorum işte ne yaparsın. :) Hepsinin de ortak noktası ağır total olmaları ve TNS sisteminde başlamaları. :)

Siz Küçük Ağa`yı da o diziler gibi tebrik edin bakın nasıl susuyorum. :F

Hükümet Kadın çok iyi gitmiş :)
Küçük Ağa tebrikler

Küçük Ağa kim ne derse desin dizi güzel eğlenceli kanald de olduğu için dizi izleyenlerden değilim dizi güzel olduğu için izleyenlerdenim...

Küçük Ağa`nın reytingi gerçek dedim mi ben? :)

Yaptığım göndermeleri anlamıyorsanız bu benim sorunum değil.

Ben reyting yalan demiyorum TNS sistemi tutarsız diyorum. Siz nasıl Şefkat Tepe, Karagül, Küçük Gelin gibi dizileri savunuyorsanız Küçük Ağa da o kulvarda diye ben de Küçük Ağa`yı savunuyorum işte ne yaparsın. :) Hepsinin de ortak noktası ağır total olmaları ve TNS sisteminde başlamaları. :)

Siz Küçük Ağa`yı da o diziler gibi tebrik edin bakın nasıl susuyorum. :F
ben reytingine yalan falan demedim sadece coşmayın diyorum düşer zamanla :D
tutarsızlık falan göremiyorum agb şaibesinden iyi olduğu tartışmasız gerçek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...