11 Şubat 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Hangi Yayını İzleyeceksiniz / İzlediniz ?

• Kullanılan toplam oy
    25
00:15 - 00:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 3.85 , 2) FOX: 3.07 , 3) SHOW: 2.56

Bencede kardeş güven bana başta kötü gidiyodu ama artık oda toplamaya başladı

aynen aga o da toparlandı özellikle geçen perşembe baya iyi gitti 12 de başlamasına rağmen bu hafta da öyle olacak büyük ihtimal maç var vadi 21.30 da başlar

Bencede kardeş güven bana başta kötü gidiyodu ama artık oda toplamaya başladı

Vadi gaziyla daha da yükselir

- - - Ekleme - - -

aynen aga o da toparlandı özellikle geçen perşembe baya iyi gitti 12 de başlamasına rağmen bu hafta da öyle olacak büyük ihtimal maç var vadi 21.30 da başlar

Insallah 21.45 te baslatirlar
Herkes rekor görür

İntikamın 3. tekrarı yine çok iyi gitmiş.

Yalan Dünyayı tekrar netten izledim. Gerçekten güzel bölümmüş. Dolu dolu. Ama harcanıyor işte.

Fırıldak Ailesine bakmadım Allaha Şükür:D

- - - Ekleme - - -

Oha saat kaç oldu forumda kimse yok

- - - Ekleme - - -

Uhhu koskoca forumda kimsecikler yok mu

TOTAL'de Karadayi birinci olmus. Tahminleriminde %60 almisim :D

Son düzenleme:
Kardayı iki grubtada Reytinglerini arttırmayı başarmış. Dün Akşam güzel ve duygu yüklü bir bölümle Atv ekranlarında olan dizi Total de zirvede yer alırken AB de yükselmesine rağmen 2. Olmuş.

O Ses Türkiye sosyal medyayi sallamakla kalmamış Reytingleride sallamış! Total de 10.25 Reytingle zirveyi kıl payı kaçıran yarışma AB de 13 Reytinge dayanarak rahat bir şekilde zirvede yer almış.

Yalan Dünya AB de Kanal D yi ayakta tutmayı başarmış ama Total de 4 Reytingi bile göremeyerek vasat gitmiş! PT2 de yayınlanan Kayıp Şehir de hemen hemen geçen haftaki Reytinglerini alarak Tehlike bölgesinde gezmeye devam etmiş! Dizi Pazartesi günü Karadayı ile hemen hemen aynı kitlelere hitap ettigi icin kaybediyor...

Yer Gök Aşk Total de Fox Tv yi ayakta tutuyor ama AB de kötü durumda.

Kim Milyoner olmak ister bu sezona damga vurmaya devam ediyor. İki gruptada 3. Olmayı başaran yarışma AB de 8 Reytinge dayanarak ATV yi sevindirmiş...

Karadayı yine süper gitmiş AB de biraz daha güçlenmesi gerekiyor.

O ses türkiye geçen seneye göre düşük reytingler alıyor.

Yer gök aşk bu kadar güçlü yapıma rağmen totalde iyi dayanmış ilk 5 in içinde yer almış.

Unutma Beni 4. sırada yer almış dizi başarısını sürdürüyor 1000 bölümü geçti ama hala reytinglerini arttırabiliyor ev hanımları entrikayı seviyor galiba. :)

Pis Yedilinin tekrarı totalde 3.62 rayting 8.01 share almış yalan dünya düşüşe devam ediyor pis yedilinin tekrarı(PT) yalan dünyanın yeni bölümü kadar izleniyor acil dizinin cumaya alınması gerek.