Ne provakasyon Allah Aşkına? Kötü mü dedim ben? Kaç konuda savundum farklılık iyidir diye. Ama Türkiyede izlenmez işte.
reytingler acıklansın ondan sonra konuş
Ne provakasyon Allah Aşkına? Kötü mü dedim ben? Kaç konuda savundum farklılık iyidir diye. Ama Türkiyede izlenmez işte.
Varmısın iddiasına?total de en az 4 alıcak 3 de deıl ab bılmıom ama ılk 10 da yarın yalan dunya gecer
Varmısın iddiasına?
totalde fırıldak ailesi geçer
- - - Ekleme - - -
totalde gecer varım
Hiçbir şey. Sadece yarın sonuçlar açıklandığı zaman: Ben Yanıldım, evet Revan sen haklıydın. Nasıl geçsin Fırıldak Ailesi Yalan Dünyayı - demen yeterli. Eğer ben kaybedersem ben de aksini söylerim.sen şoyle
Hiçbir şey. Sadece yarın sonuçlar açıklandığı zaman: Ben Yanıldım, evet Revan sen haklıydın. Nasıl geçsin Fırıldak Ailesi Yalan Dünyayı - demen yeterli. Eğer ben kaybedersem ben de aksini söylerim.
Vay Kmoi Çarşamba günü 22.45ede konulmuş Atv işi biliyo
bu çizgi film biraz daha erken başlasa yalan dünyayı her kategoride rahat geçerdi...millet bu ne diye yine izlerdi....ama zamandan kaybedebilir....[:'(]tamam total
kmoi salı gecesi yayınlansa yüzde 1 milyon ab de kesin birinci olur.....aynen aga kmoi hergün iş yapar çok doğru hamle ama perşembe olmaz vadi geç bitiyo bazen
aynen aga kmoi hergün iş yapar çok doğru hamle ama perşembe olmaz vadi geç bitiyo bazen