xBUGRAx
Süper Emekli
Konu ufak bir eklemeyle güncel.
2010 tanıtımını koymadım çünkü müziği, stüdyosu vs. hep öncekiyle aynı.@mrt-06 @xBUGRAx @ozgur2113
Ben Hepsi'li olanı daha çok seviyorum zaten.
Konu ufak bir eklemeyle güncel.
2010 tanıtımını koymadım çünkü müziği, stüdyosu vs. hep öncekiyle aynı.@mrt-06 @xBUGRAx @ozgur2113
İşte şimdi harikayı hakettin. Show'suz bir liste olamazdı.Konu ufak bir eklemeyle güncel.
Ben Hepsi'li olanı daha çok seviyorum zaten.![]()
İzleyicilerimize de böyle kulak veririz işte.İşte şimdi harikayı hakettin. Show'suz bir liste olamazdı.![]()
Kanal D'nin hepsi efsane gerçekten, Show da güzel iş çıkarıyordu zamanında.
Teşekkürler ama bir beğeni veya kalp de alsam.Kanal D'nin Yıldızların Altında şarkısı ile yapılan tanıtımı efsaneydi.
Teşekkürler ama bir beğeni veya kalp de alsam.![]()
Teşekkürler.@Aserat emeğine sağlık güzel bir bölüm olmuş yine![]()
Bir ara bakarım eğerki arada kaynamasa
Burada konuk oyuncu gibi bir koz kullanamayacağım ama lütfen kaynamasına izin verme.Bir ara bakarım eğerki arada kaynamasa![]()
Bir kaç gündür foruma günde 1 kerede olsa uğrasamda bildirimlere dönmedim. şimdi çoğu kayip oldu bileBurada konuk oyuncu gibi bir koz kullanamayacağım ama lütfen kaynamasına izin verme.![]()
Beğeniyi bulmuş yorum istiyor...Yorum da alabilir miyiz kuru beğeni olmuyor.@dreamy
Kanal D'nin çok iyi ve farklı tanıtımları var ama ATV'den öyle fark yaratan aman aman bir şey olmadığı için alamadım. Yoksa amacım her kanaldan biraz almaktı.