xBUGRAx
Süper Emekli
Tahmin ettim.Esra'yla Onur'un olup da Zuhal'i olmamasına da bir şey dersin diye düşünmüştüm ama.
Senin atacağın şeyden hayır gelmez zaten.![]()
Kadın kalite.
Tahmin ettim.Esra'yla Onur'un olup da Zuhal'i olmamasına da bir şey dersin diye düşünmüştüm ama.
Senin atacağın şeyden hayır gelmez zaten.![]()
Ha evet sen söyleyince hatırladım. Bir de zamanında birkaç kez izlemiştim. Şu an mobilim bilgisayara geçince ekleyeyim.Kadın kalite.Samanyolu'nun tek kaliteli dizisi Tarık ve Diğerleri'nde oynuyordu Zuhal ama başrol gerçek dizi bunlar gibi değil.
![]()
Gerek yok bunların yanında o iş Avrupa Yakası kalır.Ha evet sen söyleyince hatırladım. Bir de zamanında birkaç kez izlemiştim. Şu an mobilim bilgisayara geçince ekleyeyim.![]()
Ah eksi 18 ne güzel diziydi Burağı çok ama çok sevmiştim bu dizide ya sırlar dünyasınıda izlemiştim ben gonca nın ve ırmağın oynadığı bölümleri bir çok kez izlemiştim ya![]()
Herkesin geçmişinde var demek ki böyle tuhaflıklar![]()
Çok güzel bir bölüm olmuş eski hallerini falan görmekÖzellikle Gonca Vuslateri güldürdü
Önümüzdeki bölüme beni etiketleme@Aserat
Güzel olmuş bu bölüm @Aserat değişik bir içerik olmuş![]()
Tiplete bak. Samanyolu insanı ne hale getiriyor.![]()
Şok oldum görünce Ama Burak o zamanlarda seksiymis![]()
Ufak bir güncelleme ile liste yeniden yayında.Kadın kalite.Samanyolu'nun tek kaliteli dizisi Tarık ve Diğerleri'nde oynuyordu Zuhal ama başrol gerçek dizi bunlar gibi değil.
![]()
Teşekkürler beğenmene sevindim.@Aserat emeklerine sağlık güzel bölümdü, tanıdığımız oyuncular hakkında bilmediğim, enteresan şeyler öğrenmiş oldum.![]()
Fetödan toplasınlar listedekileri
Olabilir ama Aslıhan hariç.Fetödan toplasınlar listedekileri![]()
Cemcir'i de çıkar.Olabilir ama Aslıhan hariç.![]()
Böyle gider bu.Cemcir'i de çıkar.![]()
Aaa sen bırak şimdi @xBUGRAx ın Zuhalınıda @Harunnn60 ı da koy listeye oda Samanyolu dizisinden kariyer yapmıştı forumumuzunda havası olsun ayoll
Yat sinirlendirme beniAaa sen bırak şimdi @xBUGRAx ın Zuhalınıda @Harunnn60 ı da koy listeye oda Samanyolu dizisinden kariyer yapmıştı forumumuzunda havası olsun ayoll![]()
![]()
@Bully @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE @serhatt @dreamy @mrt-06
Diziyi youtubeden açmış seni bulmaya çalısıyorduk içindenYat sinirlendirme beni![]()
Yol veeeerrO konuda eline su dökemem.![]()
Nasıl yani.Aaa sen bırak şimdi @xBUGRAx ın Zuhalınıda @Harunnn60 ı da koy listeye oda Samanyolu dizisinden kariyer yapmıştı forumumuzunda havası olsun ayoll![]()
![]()
@Bully @sokak sanati @xemrexxx @MasacRE @serhatt @dreamy @mrt-06
Onun yerinde olsam ben de unutmak isterdim haklı.
Ne eksiği var @Harunnn60 ın @xemrexxx in Hanzo BurağındanOnun yerinde olsam ben de unutmak isterdim haklı.![]()