- Reaksiyon puanı
- 86,261
- Puanı
- 1,060
Ekranda uzun süre görmek istediğin için mecbur bakmak zorundasın reytinge.Reytinglere çok baktığımı kim söyledi ki 😊 Ekranda uzun süre göremeyeceğim için üzüldüm.![]()
Ekranda uzun süre görmek istediğin için mecbur bakmak zorundasın reytinge.Reytinglere çok baktığımı kim söyledi ki 😊 Ekranda uzun süre göremeyeceğim için üzüldüm.![]()
5'e yakın işte şimdilik yeter. Mart'a Nisan'a kadar biraz daha artar.Ekranda uzun süre görmek istediğin için mecbur bakmak zorundasın reytinge.
AB 2, maliyeti karşılamıyor.5'e yakın işte şimdilik yeter. Mart'a Nisan'a kadar biraz daha artar.![]()
Alinayı izlediğim kadar izleyebileyim yeter. 😁😅AB 2, maliyeti karşılamıyor.![]()
Keyfine bak zira çok uzun sürmeyecek gibi.Alinayı izlediğim kadar izleyebileyim yeter. 😁😅
O çizikleri iyi akıl etmişsin konuda.Sahipsizler ile Güller ve Günahlar bu hafta ekranlarda olmayacak! Konu güncel!
Yapıyoruz bu sporu.O çizikleri iyi akıl etmişsin konuda.
Diziler çok ara vermesin. Survivor’un bir an önce erimesini istiyorum![]()
Senin CÇ fikrin yalan oldu. 😁 Uzak Şehir yayınlanıyor.O çizikleri iyi akıl etmişsin konuda.
Diziler çok ara vermesin. Survivor’un bir an önce erimesini istiyorum![]()
Aksine CÇ yayınlanmıyor.Senin CÇ fikrin yalan oldu. 😁 Uzak Şehir yayınlanıyor.
Bu haftada yayınlanmaz, Cennetin Çocukları ekmeğine bakar diyordu ama yalan oldu. 😁😅Aksine CÇ yayınlanmıyor.![]()
Bela arama.Belki Öteki tarafta yayınlanır.@Dosi
Kendin kaşındın. ss@Dosi den gelecekse başım üstüne.![]()
Yok onu bir önceki hafta için demiştim. Bu hafta yayınlanmayacağı en başından belliydi. Benimde bu ara dizi izleyecek vaktim ve modum yokBu haftada yayınlanmaz, Cennetin Çocukları ekmeğine bakar diyordu ama yalan oldu. 😁😅
+ GS maçı da var bu akşam 3 alırsa şükretsin ACUN.Yok onu bir önceki hafta için demiştim. Bu hafta yayınlanmayacağı en başından belliydi. Benimde bu ara dizi izleyecek vaktim ve modum yok
Uzak Şehir olması iyi. Survivor’u eritir![]()
Yok onu bir önceki hafta için demiştim. Bu hafta yayınlanmayacağı en başından belliydi. Benimde bu ara dizi izleyecek vaktim ve modum yok
Uzak Şehir olması iyi. Survivor’u eritir![]()
Birde bakıyoruz Uzak Şehir, 8'9 lara inmiş. Survivor 4 almış. Ne gülerim varya.+ GS maçı da var bu akşam 3 alırsa şükretsin ACUN.![]()
Avucunu yalarsın. .ssBirde bakıyoruz Uzak Şehir, 8'9 lara inmiş. Survivor 4 almış. Ne gülerim varya.![]()
Normalde bu cümleden sonra, seninle iddiaya girip profil fotonu senin deyiminle ecünnü yapmak vardı da, ama yapmayacağım. 😅😅Avucunu yalarsın. .ss