Bence direk final yapsın, forumuda terk etsinGaliba @Aserat ın bu programdakı en kötü yayını bu hafta olduÖzellikle yeni sezona bomba gibi başladıkta sonra seviyeyi -1 e çekmesi bence sezon fınalı yapsın@serhatt @Harunnn60 @xBUGRAx @Forumdash
Bence direk final yapsın, forumuda terk etsinGaliba @Aserat ın bu programdakı en kötü yayını bu hafta olduÖzellikle yeni sezona bomba gibi başladıkta sonra seviyeyi -1 e çekmesi bence sezon fınalı yapsın@serhatt @Harunnn60 @xBUGRAx @Forumdash
Anlatım bozukluğunu bana mı anlatıyorsun. Cümleye baktım sıkıntı yok.Nasıl bi anlatım bozuklugu o öyle
Anlatamıyorum galiba. Anlatabilseydim ilk mesajda anlardınAnlatım bozukluğunu bana mı anlatıyorsun. Cümleye baktım sıkıntı yok.
Sonunda kabullenmiş olman güzel.Anlatamıyorum galiba. Anlatabilseydim ilk mesajda anlardınSorun sen de değil bende kanka
Liste ondan hareketle oluşturulduğu için eklenmedi. Yani Zerrin Özer'in evliliğinin yanı sıra en kısa süren 10 evlilik daha gibi düşün.Zerrin Özer nerede?
ıyyy çemçük ağızlı o bıçağı sokmalı boğazından içeri
ıyyy çemçük ağızlı o bıçağı sokmalı boğazından içeri
Kendi programım ayol niye terk edeyim. İyice saçmaladın.
YAKIŞMIYORSUN PROGRAMAKendi programım ayol niye terk edeyim. İyice saçmaladın.
Programa devam edeceğini bilsem yeşilçam film konumu yayınlamazdım buraya verirdimO zaman sana büyük iş düşüyor öylelerini seç ki toparlansın.
İnan hiçbir şey anlamadım bir daha söylesene.Programa devam edeceğini bilsem yeşilçam film konumu yayınlamazdım buraya verirdim
Tamam çekilebilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?