eTV 10x10 - 14. Bölüm | Yeni Sezon

Reactions: Aserat
Eline sağlık @Aserat O niye yok bu niye var falan demeyeceğim. 10 maddelik liste sonuçta ve baya fazla da isim var listeye alınabilecek. Gayet iyi olmuş bu haliyle hiç fena sayılmaz

Reactions: Aserat
Kız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash

@xemrexxx de tam tersi mafya izleyip sonradan kadın kitlesine hitap eden dizilere bulaşmiş. Bunlar acaba yanlişlıkla bir araya gelip transfarmasyon gerçekleştirdiler naptı ben de merak ediyorum
@Çiğdem
kuru iftira küçükken her diziyi lzerdim ben ayrım yoktu gecede 2-3 bölüm

Kız sen eskiden baya baya kadınların da bolca izlediği dizileri izliyormuşsun. Ne oldu da mafya dizilerinden başka bir şey izlemez oldun 😱 @xemrexxx @serhatt @Forumdash
Bir psikologa göndermeli hogathayi çocukluğuna insinler
Ecünnüler çoğaldı tepemize çıkarttınız, napsın sisterım
@xemrexxx @Çiğdem
@xemrexxx de tam tersi mafya izleyip sonradan kadın kitlesine hitap eden dizilere bulaşmiş. Bunlar acaba yanlişlıkla bir araya gelip transfarmasyon gerçekleştirdiler naptı ben de merak ediyorum
@Çiğdem
2010 dan sonra diğer türlerden iyi dizi çıkmıyor kı ayoll Moruk sultan mı izleyeyim

TV izlemeyi daha doğrusu bıraktım sınır 5 olmak üzere 4-5 dizi yıllık yetiyor yabancı diziler sağolsunlar onlar yetiyor