evet ben de izledim o videoyu tarantulaları ağızlarına filan sokuyorlar sen de izle XDResimde olanı sormuştum, program mı diye.
100 bin çok önemli bir para üstelik @The_Erinch abi fazladan bir sıfır daha veriyor benim için, yaparım diyorum ister inan ister inanma.Boomerang yani 1-2 saniyecik TV kanalı senin üzerinden reklam kasıcak biz senin üzerinden hiçbir ticari gelir elde etmicez biz de bedava izlemiş olcaz @The_Erinch
Sen ank'daydın dimi? Denize gittiğin bi fotoyu at dicekafdasgdhjfkl100 bin çok önemli bir para üstelik @The_Erinch abi fazladan bir sıfır daha veriyor benim için, yaparım diyorum ister inan ister inanma.
@Forumdash 5 ini birden yapacak... Çıplak denize girip masanın üstüne çıkıp maymun taklidi yapıp,sevgilisnini önünde başka kızı öpüp; taksimde mini etekle gezecek en sonda böceklerin içine atacaz ben yazarken yoruldum100 bin çok önemli bir para üstelik @The_Erinch abi fazladan bir sıfır daha veriyor benim için, yaparım diyorum ister inan ister inanma.
Şimdi şey der; Ben birisini seçip kolaylıkla yaparım demiştim der @Afet Güçverir@Forumdash 5 ini birden yapacak... Çıplak denize girip masanın üstüne çıkıp maymun taklidi yapıp,sevgilisnini önünde başka kızı öpüp; taksimde mini etekle gezecek en sonda böceklerin içine atacaz ben yazarken yoruldum
Yılın bir bölümü Zonguldak'tayım.Sen ank'daydın dimi? Denize gittiğin bi fotoyu at dicekafdasgdhjfkl
@Forumdash 5 ini birden yapacak... Çıplak denize girip masanın üstüne çıkıp maymun taklidi yapıp,sevgilisnini önünde başka kızı öpüp; taksimde mini etekle gezecek en sonda böceklerin içine atacaz ben yazarken yoruldum
2021'e kadar yavaş yavaş yaparım.Şimdi şey der; Ben birisini seçip kolaylıkla yaparım demiştim der @Afet Güçverir
Sahil foton vardir kumlarda at @The_ErinchYılın bir bölümü Zonguldak'tayım.
2021'e kadar yavaş yavaş yaparım.
Bakmam gerek. Daha önce buraya çok foto attım zaten üstüm atletli vs.Sahil foton vardir kumlarda at @The_Erinch
Bİ tanesini görmüşümdür itirafta olandı galiba Onu da bi ara avatar yapmiştin (şaka yapıyorum bu arada resim atman için demiyorum)Bakmam gerek. Daha önce buraya çok foto attım zaten üstüm atletli vs.