100.000 TL Kazandınız!!!

Tekliflerden Hangisini Yapardınız?( Tekliflerin detayları Konuda)

• 5.Teklif

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
1. teklifi seçerdim açık ara. Böcek makul bir tercih, onun yerine yılan ya da fare olsaydı bi düşünürdüm. :A

Boomerang yani 1-2 saniyecik:A TV kanalı senin üzerinden reklam kasıcak biz senin üzerinden hiçbir ticari gelir elde etmicez biz de bedava izlemiş olcaz :F @The_Erinch
100 bin çok önemli bir para üstelik @The_Erinch abi fazladan bir sıfır daha veriyor benim için, yaparım diyorum ister inan ister inanma. :A

100 bin çok önemli bir para üstelik @The_Erinch abi fazladan bir sıfır daha veriyor benim için, yaparım diyorum ister inan ister inanma. :A
@Forumdash 5 ini birden yapacak... Çıplak denize girip masanın üstüne çıkıp maymun taklidi yapıp,sevgilisnini önünde başka kızı öpüp; taksimde mini etekle gezecek en sonda böceklerin içine atacaz :D :D :D ben yazarken yoruldum :) :) :)

@Forumdash 5 ini birden yapacak... Çıplak denize girip masanın üstüne çıkıp maymun taklidi yapıp,sevgilisnini önünde başka kızı öpüp; taksimde mini etekle gezecek en sonda böceklerin içine atacaz :D :D :D ben yazarken yoruldum :) :) :)
Şimdi şey der; Ben birisini seçip kolaylıkla yaparım demiştim der:A @Afet Güçverir

Sen ank'daydın dimi? Denize gittiğin bi fotoyu at dicekafdasgdhjfkl:A
Yılın bir bölümü Zonguldak'tayım. :A

Şimdi şey der; Ben birisini seçip kolaylıkla yaparım demiştim der:A @Afet Güçverir
2021'e kadar yavaş yavaş yaparım. :A