Haydi Zeynep İsveçde sorun değil
Kızzzz sen napacan Kayserideeee
Haydi Zeynep İsveçde sorun değil
Kızzzz sen napacan Kayserideeee
Bakayım bi akşama yazarım.
Ben de 2 numarayı tercih ettim abi. O olayın ardından güzel bir tokat falan yenir ama sonucunda 100 bin tl alıp gider yanına açıklarsın durumu. Sıkıntı olmaz
Vallahi helal olsun sana 5 i bile dedin.Böcek fobim yok ancak bazı böcekler ölümcül olabilir 10 dk'da ölebilirim eğer zehirsiz atılacak 1 olur, 2 de olur sonradan bu durumu açıklarım, 3 de olur birçok kez tiyatroda kadın kılığına girdim, 4'ü daha önce yaptım (tam olarak böyle değil de okey oynarken iddiaya girmiştik ve ben at sesi çıkardım) o da olur yani, 5 biraz zor ama 100 bin için yapardım. Hepsi olur yani abi..@The_Erinch
Adamsın tokatımı yerim sonra gönlünü alırım diyorsunBen de 2 numarayı tercih ettim abi. O olayın ardından güzel bir tokat falan yenir ama sonucunda 100 bin tl alıp gider yanına açıklarsın durumu. Sıkıntı olmaz
Aynen abi bir tokat yani en fazla ne olacak sankiAdamsın tokatımı yerim sonra gönlünü alırım diyorsun
Ohhh Allah bereket versin.Vallahi helal olsun sana 5 i bile dedin.
Sana 1 sıfır fazla olan bir çek yazacam
@Maskeli Fedai Hainli Fedai maskesini takıp 5 i yapacakmış :=) :=) :=)Aynen abi bir tokat yani en fazla ne olacak sankiBöceklerle falan duramam ben. Diğer olayları yapmak da benim yapıma ters gelir
Ben de 2 numarayı tercih ettim abi. O olayın ardından güzel bir tokat falan yenir ama sonucunda 100 bin tl alıp gider yanına açıklarsın durumu. Sıkıntı olmaz
Para için bana 5-10 dakika acı çektirerek kişiye tekme atarımOlsun canım, o para için tokatın lafı olmaz.
2 ye basan Erkek Sürüsüüü...Para için bana 5-10 dakika acı çektirerek kişiye tekme atarım@The_Erinch
@Sherlock beyde 2 demiş 😱2 ye basan Erkek Sürüsüüü...
Buyrun bir bayandan konuya çok netttt bir açıklama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?