Haydi Zeynep İsveçde sorun değil
Kızzzz sen napacan Kayserideeee![]()
![]()
![]()
Haydi Zeynep İsveçde sorun değil
Kızzzz sen napacan Kayserideeee![]()
![]()
![]()
Bakayım bi akşama yazarım.
Ben de 2 numarayı tercih ettim abi. O olayın ardından güzel bir tokat falan yenir ama sonucunda 100 bin tl alıp gider yanına açıklarsın durumu. Sıkıntı olmaz
Vallahi helal olsun sana 5 i bile dedin.Böcek fobim yok ancak bazı böcekler ölümcül olabilir 10 dk'da ölebilirim eğer zehirsiz atılacak 1 olur, 2 de olur sonradan bu durumu açıklarım, 3 de olur birçok kez tiyatroda kadın kılığına girdim, 4'ü daha önce yaptım (tam olarak böyle değil de okey oynarken iddiaya girmiştik ve ben at sesi çıkardım) o da olur yani, 5 biraz zor ama 100 bin için yapardım. Hepsi olur yani abi..
@The_Erinch
Adamsın tokatımı yerim sonra gönlünü alırım diyorsunBen de 2 numarayı tercih ettim abi. O olayın ardından güzel bir tokat falan yenir ama sonucunda 100 bin tl alıp gider yanına açıklarsın durumu. Sıkıntı olmaz![]()
Aynen abi bir tokat yani en fazla ne olacak sankiAdamsın tokatımı yerim sonra gönlünü alırım diyorsun![]()
![]()
Ohhh Allah bereket versin.Vallahi helal olsun sana 5 i bile dedin.
Sana 1 sıfır fazla olan bir çek yazacam![]()
![]()
![]()
@Maskeli Fedai Hainli Fedai maskesini takıp 5 i yapacakmış :=) :=) :=)Aynen abi bir tokat yani en fazla ne olacak sankiBöceklerle falan duramam ben. Diğer olayları yapmak da benim yapıma ters gelir
![]()
Ben de 2 numarayı tercih ettim abi. O olayın ardından güzel bir tokat falan yenir ama sonucunda 100 bin tl alıp gider yanına açıklarsın durumu. Sıkıntı olmaz![]()
Para için bana 5-10 dakika acı çektirerek kişiye tekme atarımOlsun canım, o para için tokatın lafı olmaz.![]()
2 ye basan Erkek Sürüsüüü...Para için bana 5-10 dakika acı çektirerek kişiye tekme atarım@The_Erinch
@Sherlock beyde 2 demiş 😱2 ye basan Erkek Sürüsüüü...
Buyrun bir bayandan konuya çok netttt bir açıklama![]()
![]()
![]()