10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçen hafta vadiciler burdaydı zaten fark atmıştı intikama

Açıkçası Vadi2Nin biraz daha düşük almasını bekliyodum anlıklara göre yorum yapınca.

Neyse hakeden kazanmış.

Son düzenleme:
Sende gecen hafta yoktun, sindi burdasin hayrola

iftira atıyon bana
)) şikayet ceza yersin ama ben cezaya karsiyim. geçen hafta forumda en çok mesaj atanlardan biriydim. diziyi geçen hafta yerden yere vurdum yüksek reytinge rağmen
)) bu hafta daha az mesaj attım hatta
))))

uyarlama diziler ilk başta yüksek reyting alır sonra zamanla hafifi hafif düşer dedim ayrıca bayram eden ıntıkamcı arkadaslara özelikle revana suan o da yok. beyler reklamcımısınız intikam birinci olmadı sadece total gerçek ızlenme rakamını verir dedim kaç kez
)))

neyse ab de de birinci olmadı intikam merak edıyomm bu hafta nasıl kutlama yapacaklar ondan forumdayım da forum renksız pembeye dönmüştü halbukim
))))

İntikam yine müthiş gitmiş! Açıkcası ben daha fazla düşüş bekliyordum ama 1 reyting düşmüş sadece.

Aslında dün de tahmin etmiştim. İntikamla Yetenek benzer kitleler. Bu en çok Vadiye yaradı. Yetenek gidince İntikam A/B'de zirveye çıkar tekrar.

Zaten Acun bu reytinglerden sonra Dilanın yerine geçmezse iyi. Çünkü, Cuma günü en az 10 reyting alır A/B'de. Şimdi sürünüyor.

Çökmüş, Ezilmiş, Ezmiş, Tokatlamış, Tokatlanmış gibi kelimeleri kullanmak ceza getirir. Dikkat!!!

Mahoni dün "iddia ediyorum Yetenen en az 3 reyting fark atacak" demişti. Ama görünen o ki, Acun farkı A/B'de İntikam tarafından almış.

İntikam A/B'de 1 reyting bile düşmemiş. Kimse A/B'de 10'dan aşağı beklemesin. Totalde de kılpayı kaçırmış 2. liği

Geçen hafta vadiciler burdaydı zaten fark atmıştı intikama
Burada olan 3 yada 4 vadici vardı. Hangi farktan bahsediyorsun ?

- - - Ekleme - - -

Kemalin Star tv ile ilgili yorumlarını fazla ciddiye alma bence. Salı günü 20 Dakikanın iki gruptada zirvede olacağını söylemişti

geçen hafta ben vardır bereni desdekleyen arkadaşları tebrik etmiştim kendilerindende aynı davranışı beklerim ama yapmazlarsada canları saolsun

Açıkçası İntikam açısından en zor geceydi. Tam alnının akıyla olmasa da başarılı gitmiş. :U

Ama Hakeden Kazamış 15,97 :U

Bir az tarafsız bakan herkes İntikamın diğer yapımlardan 1 saat 15 dakika erken bityiğini bilir zaten.

Hele Acun 23.46'e kadar uzatmış programı ama nafile.

Intikam bence asil 4.bolumde baslayacak

intikamın fatmagül yada aşkı memnu gibi gitmesi zor gibi belli olmaz tabi ama bekleyip görcez

Neyse Vadi hakettiği yerde. :U

Bu gece şüphesiz
en zor İntikam içindi. Ama başarılı gitti sayılabilir. :U

Acun gene boşluktan yayarlandı. İntikam'a zararı çok dokundu. STAR Acun'dan memnun olabilir bugün. :U

Not: Bazıları hala tebrik etmememk de diretiyor. İnsaf!!!

- - - Ekleme - - -

Neyse ben kaçar okuldan aralarda mobilden girerim hadin güle güle. Size kolay gelsin.

- - - Ekleme - - -

Neyse ben kaçar okuldan aralarda mobilden girerim hadin güle güle. Size kolay gelsin.

Kurtlar vadisi ne kadar az reklamlida gitse 1. Olmus, tebrikler..
intikam erken saatte bitmesine ragmen ab'de 2. Totelde kil payi 2. Lugu kacirmis.. Ama hala cok basarili tebrikler..
yst'nin gelisi en cok intikama zarar vermis ama yst 23.45'e kadar surmesi ab'de 2. Olmasina yetmemis bir dahakine 24.45'i denesin bakalim o zaman 2. Olabilecek mi ab'de

- - - Ekleme - - -

Kurtlar vadisi ne kadar az reklamlida gitse 1. Olmus, tebrikler..
intikam erken saatte bitmesine ragmen ab'de 2. Totelde kil payi 2. Lugu kacirmis.. Ama hala cok basarili tebrikler..
yst'nin gelisi en cok intikama zarar vermis ama yst 23.45'e kadar surmesi ab'de 2. Olmasina yetmemis bir dahakine 24.45'i denesin bakalim o zaman 2. Olabilecek mi ab'de

Mahoni tüydü
Az öna intikama gülüyordu
şimdi totalci olur.

Evet KVP hak ettiği oranları 2 grupda da almış artık Cemaatimiz git gide büyüyo.Artık umuarım kimse KVP iyi değildir demez gerçi dese ne olurki adamlar fark yapmış.

Sayilida degil en fanatiklerinden

bir bir buçuk aydır kurtları izlemediğim zapıng yaptığım bile yok .bak yorumlarıma görürsün .dün hiç atvyi açmadım bile sen benden çok izlemindır eminim
)))

sezon başı bir iki bölümü baktım o zaman yorumumu yaptım. burdan okuduklarımda senaryonun sezon başı gibi iyi durumda olduğunu gösterdıgi için dizide değişiklik olmadığı için hiç bakmıyorum

gunahımı alıyonuz
))))

Son düzenleme:

Beni baska sayfalarda tonlarca yazdigin yazi iban ilgilendirmiyor. Sonuclar aciklandi 3 msj falan yazdiktan sonra BU SAYFADA YOKTUN onemli olan bu..

- - - Ekleme - - -

İzlemiyosun ama , izleyen bi fanatik gibi msj lar atiyosun, izlemiyosan ve bu msjlari atiyosan buda demek oluyoki, sirf bizlere inat yaziyosun yazdiklarini...
))))))))))