Sende gecen hafta yoktun, sindi burdasin hayrola
Burada olan 3 yada 4 vadici vardı. Hangi farktan bahsediyorsun ?Geçen hafta vadiciler burdaydı zaten fark atmıştı intikama
Kemalin Star tv ile ilgili yorumlarını fazla ciddiye alma bence. Salı günü 20 Dakikanın iki gruptada zirvede olacağını söylemiştiMahoni dün "iddia ediyorum Yetenen en az 3 reyting fark atacak" demişti. Ama görünen o ki, Acun farkı A/B'de İntikam tarafından almış.
İntikam A/B'de 1 reyting bile düşmemiş. Kimse A/B'de 10'dan aşağı beklemesin. Totalde de kılpayı kaçırmış 2. liği
Sayilida degil en fanatiklerinden
sallıyon . uzun süre takıldım sonra forum karisti bende o saaten sonra reytinge girmedim başka sayfalarda yazdım kayıtlar ortada
al bak tonlarca yazım var
www.favoriforumum.net/search.php?searchid=1918244&pp=&page=3
ben devamlı diyorum sbt komedi dizilerinde 2-3 puan fazla yazıyor. bu 2-3 puanı diğer dizilere yazacaksınız diye
bir bir buçuk aydır kurtları izlediğim zapıng yaptığım bile yok .bak yorumlarıma görürsün .dün hiç atvyi açmadım bile sen benden çok izlemindır eminim
)))
sezon başı bir iki bölümü baktım o zaman yorumumu yaptım. burdan okuduklarımda senaryonun sezon başı gibi iyi durumda olduğunu gösterdıgi için dizide değişiklik olmadığı için hiç bakmıyorum
gunahımı alıyonuz))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?