10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yanlis anlamayin ama SBTye neden yorum yapiyorsunuz anlayamadim ...? SBTsonucta resmi degilki $ike vardi hani?
Ben gercek reytingleri bekleyecegim yani TNS'i...
H.F

sonuclar aciklandi beren 8.5 ucuncu oldu ab de ise dedigim gibi ab de kurtlar birinci ikinci intikam okmus 10.5la yani yazdigim gibi oldu intikam ab de bekledigimden daha iyi almis sadece

- - - Ekleme - - -

beyler dedim sbt ile tns ile arasinda ab de ucurum var. takmayin sbt nin absini dinlemediniz beni intikamin ab de 5 almasi imkansiz bisey cidden sbtnin ab denekleri ucmus :))))))

[TABLE="class: cms_table_table cms_table_table-bordered cms_table_table-striped cms_table_rating-detail-table"]
[TR]
[TD]1[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]20:58:16[/TD]
[TD]23:21:50[/TD]
[TD]15,97[/TD]
[TD]35,65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:43:58[/TD]
[TD]23:43:29[/TD]
[TD]8,85[/TD]
[TD]20,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3[/TD]
[TD]INTIKAM[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD]20:15:29[/TD]
[TD]22:17:52[/TD]
[TD]8,67[/TD]
[TD]19,46[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4[/TD]
[TD]KURTLAR VADISI PUSU (OZET)[/TD]
[TD]ATV[/TD]
[TD]19:59:19[/TD]
[TD]20:58:16[/TD]
[TD]8,11[/TD]
[TD]19,02[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5[/TD]
[TD]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE OZET[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]19:58:56[/TD]
[TD]20:43:58[/TD]
[TD]6,48[/TD]
[TD]15,60[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Reytinglere bak :D şov resmen

Kurtlar Vadisi hem sbt de hem de tns de bütün gruplarda 1.olmuş.Tns de 16 reytingi 0.3 reytingle kaçırmış.

- - - Ekleme - - -

En zorlu gün bence perşembe

Tubanın dizisinin reytingleri düşünce Berenciler Tubayı topa tutmuştu...eeee şimdi ne olacak..:F:F:F:F: Berende yerlerde malasef...büyük düşüş yaşamış...

intikam yine cok basarili gitmis. haftaya yetenek sizsiniz turkiyeyi de gecebilir..

Geçen hafta söylüyoduk intikam liderliği kaybedecek diye bu hafta kvp iki gruptada rahat şekilde zirveyi almış.

Vadi farkla zirveyi almış takas kardeşimin dediği nerdeyse gerçekleşecekti haftaya oda gerçekleşir heralde intikam vadinin özetini zor geçmiş yetenek sizsinizede geçilmiş bundan sonra kanal d ay birinciliklerini rüyasında görür

haftaya full reklama geçebilir kanal d bu durumda özet vermeyebilir ama full rakamdan ziyade blok reklama gececektır

Kurtlar Vadisi Pusu iki grupta da zirvede yer almış tebrikler.Yetenek Sizsiniz Türkiye tüm dengeleri değiştirmişe benziyor ki İntikam seyircisi tam oturmadığı için ondan izleyici çalmışa benziyor.Ama İntikam gayet başarılı gitmiş yine.Haftaya daha da yükseleceğini düşünüyorum.

tabi herkes içindeki kurtları döküp tepişiyor ikilere kadar ondan sonra süklüm püklüm yatağa zor atıyorlar kendilerini şimdi araki birini bulasın :))

ama vadici arkadaşların olmama sebebi farklı onlar yenilince çabuk kaybolur bugünkü ağır yenilgiden sonra zor girerler foruma :))
destere nerdesin

Intikam reklam vermeye başlayınca intikam totalde 4ncülüge gerileyebilir

Intikam reklam vermeye başlayınca intikam totalde 4ncülüge gerileyebilir

Reklam verince 22-23 arası da yayınlanacak ve oradan gelecek artışla reklamdan gelecek zarar dengelenir ve bugün aldığına yakın reyting alacaktır. Fakat totalde 4. sıraya gerileme veya 2. sıraya yükselme reklamdan bağımsız bir şekilde de olabilir çünkü fark çok az...