10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
helal olsun vadiye beren dediler olmadı yanına acunu koydular olmadı geriye ne kaldı allah aşkına

acun 48 dakka reklam vermis beren 15 dakka

totalde de yst geçmis ayrica yst reklamlı intikam reklamsız

Tabi tabi... Yst ilk bas reklamlari koydu sobra beren bittikten sonra bi reklammi ne verdi full yayimdi.. Sen demiyomuydub dun acun ne akilli ilk reklam koydu simdi full yayim yapiyo diye....

hayır umutsuz ev kadınları 22:30 da başlayacak bu 30 dakikanın 15 dakikasi zaten reklam olacak

hayır umutsuz ev kadınları 22:30 da başlayacak bu 30 dakikanın 15 dakikasi zaten reklam olacak

Ben pek sanmıyorum 22.30'da başlayacağını. Belki 1-2 hafta başlar ama sonrasında yollarlar başka güne. Kanal D şu an en yüksek reyting alan dizisinin önüne neden bir set koysun fazlalık olan bir dizi için.

Acun 23.45'de bitmis pesss

- - - Ekleme - - -

Bu arada xemrexxx niye banlanmiss...

- - - Ekleme - - -

Bu arada xemrexxx niye banlanmiss...

kanal d ye güven olmaz bugün umutsuz ev kadınlarınin günü degistirebilir belli olmaz da
)) fragmanda umutsuz 22:30 diye gösteriliyor zaten o saate daha gecınde komedi izleyen pek çıkmaz. haftayada benzer saatlerde yayınlanır intikam sadece rakamlarla uzar dizi

Starın artık önünü kimse kesemez

Hayır yakup destere dün yazmışda vadi kötü gidince vadiciler kaybolmuş diye şimdi destere nerde

lale devri geçen hafta coşmuştun bugün durgusun hayrola
)))

Desteresiz olmuyo onun için söyledim başka bi niyetim yok yakup