10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merak etme yakup yerden yyere vurmamış vadi strateji yapmış aklınca 21:15-22.:41 arası reklam vermemiş bunu yazmış ceza almış bunu neresinden kışkırır insan

Vadi kışkirtici reklam duzeni yapiyor ama cezayi ben yiyiyorum. Talihin boylesi

tama ozan gitti atış serbest ama dikakt edin gitmeden baya bir foorumalrı arama kısmında takıldı cezaları yükleyip de gitmiş olabilir
şu finallaerin olması ne ka güzel d😀d

O zaman sizde intikama laf soylemiyceksiniz. Olup biticek.

Bizim İnitkam'a söylediklerimiz sizinkilerin yanında hiç bişey. Ben zaten bişey söylemiyorum genelde. Arada heyecana kapılıp söylemiş olabilirim. Sen de olabilirsin. Ama sizin gibi Antici değilim.

tamam konu dşına çıkmayın darksaal konud ahepimizi şu an ne düşünüyorsun a taşır boşuna primavera ya hit kazandırız

intikam enfostoydu çok iyiydi uçtu koptu resmen

- - - Ekleme - - -

cezayı darksall veriyor bence

o kısımlara girmeyelim
:

aaynen bu durmda intikamın toplam süresi kadar reklam vermeyen vadiyi eleştirmeyen kişiler niye ceza almadı

Bilmiyorum ama birileri forum yoneticileri fazla poh pihluyor yok lale devri bitti , polata itaat devri gibilerinden laflar 😀d anlasmama imzalamis bunlar ne yapmis.. Kulislerin ardi arkasi kesilmiyor

[h=2][/h]

destere bana 3 sayı fark atmıs yaaaa ben o ara ıcerdeydım

Boş mesajların kralı xemrexxx. Neyse Tebrikler :U gene en çok konuşan üye olmuşun Perşembe günü

emrenin birinci olması dogal zaten dizi oynarken ble yorum atıyo
ama takası kımse gecemez ahaha

Bizim İnitkam'a söylediklerimiz sizinkilerin yanında hiç bişey. Ben zaten bişey söylemiyorum genelde. Arada heyecana kapılıp söylemiş olabilirim. Sen de olabilirsin. Ama sizin gibi Antici değilim.

Heycanla fAlan alakasi yok. Yok sen cok doyledin ben az soyledim.. Boyle olmaz benin senin laflarin agirligini tartip ayni agirlikta laf mi yazayim.. Yok oyle bisey etkiye tepki. Sen hic bi sekilde satasma az yada cok hic laf soyleme, bende soylemiyim. Ama yok ben biraz soyliyim ama sende ayni kiloda soyle dersen, buna anca gulerim ya hic yada hep.