acun totlade kvp den ab de intikamdan götürecek gibi geliyor bana da diyim de ortada kalsın lafım
çok fazla ortaya çalıştın bence yuvarla rakamı
intikam her iki grubu siler
geriye toz kalır onu da kim kaparsa bayram etsin
acun totlade kvp den ab de intikamdan götürecek gibi geliyor bana da diyim de ortada kalsın lafım
çok fazla ortaya çalıştın bence yuvarla rakamı
intikam her iki grubu siler
geriye toz kalır onu da kim kaparsa bayram etsin
tozlar boğazına kaçsın da boğulasın emi .
Düzelttim.
bugün özetlimiyiz özetsizmi
özetliyse toz kalmaz geriye tüm reytingler intikama )
özetli sırf sen bereni daha fazla gör de donun düşmesin diye özet koymuşlar yan i çenen düşmesin pardon
özet 21 e kadar sürsün geriye rekabet birebir olur boşluktan kaçış yok vadiye her türlü avlayacağız )
18:00 - 19:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 5.16 , 2) KANALD: 5.09 , 3) STAR: 3.88
onu admin değil agb paylaşıyodu tns de öyle bir huy yo kgalibaİntikam esintisi
- - - Ekleme - - -
adminsen bi ara total ab tümgünü ve prime timeyi paylasıodun.Şimdi ndn paylasmıon
onu admin değil agb paylaşıyodu tns de öyle bir huy yo kgaliba
İntikam esintisi
- - - Ekleme - - -
adminsen bi ara total ab tümgünü ve prime timeyi paylasıodun.Şimdi ndn paylasmıon
hoşgeldin reyizvadi bu akşam totalde iyice yükseldiği gibi özetide 2.sırayı alacaktır...acun totalde iş yapmasada ab de intikamdan çaldığı oylar neticesinde vadiyi abde tekrar liderliğe taşıyacağı gibi intikamıda üçüncü sıraya atcaktır..20 dakkanın salı günü yaşadığı esinti bu akşam intikamı da etkiler...zaten özeti izlenmiyecek yeni bölümünü de fazla kaale alan olmayacaktır bu akşam....😛layful: