10 Nisan 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

düşmeyen dizi mi olur inişli çıkışlı zamanlar olur elbette benim dediğimi anlayacağını düşünüyodum ama olmamış :D
yeni bir dizi 2.sezonuyla düşüyorsa hayır gelmez demiştim bunun örnekleri çok 11 yıllık diziden bahsediyoruz bazılarının bölüm sayısı kadar yılı var sakin ol :F
İnişli çıkışlı olabilir öylemi :kiki: aynı anlayışı başka dizelere de göstermen dileğiyle :F

düşmeyen dizi mi olur inişli çıkışlı zamanlar olur elbette benim dediğimi anlayacağını düşünüyodum ama olmamış :D
yeni bir dizi 2.sezonuyla düşüyorsa hayır gelmez demiştim bunun örnekleri çok 11 yıllık diziden bahsediyoruz bazılarının bölüm sayısı kadar yılı var sakin ol :F
İnişli çıkışlı olabilir öylemi :kiki: aynı anlayışı başka dizelere de göstermen dileğiyle :F
başka dizilere gösteremem çünkü 11 yıllık dizi yok 2 sezonluk 3 sezonluk hele ki 5-10 bölümlük dizilere bunu göstermem imkansız 5 bölümde düşecekse ne anlayışı bunlara izleyici bile anlayış göstermemiş ben mi gösterecem :kiki: vadi alacağını fazlasıyla almış bi dizi ve hala da alıyor

çok iyi falan değil total 3.2 ab 2.5 kötü
Hayır çok iyi ama anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun sen UEK'nin başarısını. Daha doğru sonuçları yazamıyorsun. Tutturdun 2.5 ve 3.2 diye. Halbuki öyle değil reytinglerde. Bu reyting işini bilmiyorsun sanırım. :)

Hayır çok iyi ama anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun sen UEK'nin başarısını. Daha doğru sonuçları yazamıyorsun. Tutturdun 2.5 ve 3.2 diye. Halbuki öyle değil reytinglerde. Bu reyting işini bilmiyorsun sanırım. :)
bak haluk ben uek yı severim yüksek reytingler almasını da isterim emin ol ama gerçekleri söylerim ortada bi başarı yoksa bunu başarı gibi gösteremem ne başarısından bahsediyosun? diyelim ki senin dediğin gibi oldu ozaman total 3.7 ab 3.3 aldı eee? büyük başarı vay be bu oranları hangi dizi almış ki dememi mi bekliyosun bu ratinglere bi düşün ilk önce ve ilk bölüm reytinglerini de görmezden gelemezsin onlar da yeni bölüm

Son düzenleme: