Maskeli Fedai
Favori Üye
hayallerden konuşmasakintikamı yayından kaldırtan vadi
aşkı memnuya şaibeli sistemde dahi farklar atan vadi
fgsn yi tnt gibi bi kanalda şikeye rağmen geçen yine vadi
11.yılında her hafta yeni yeni diziler harcayanda vadi
😱 mustinin darbeciliği ka gerçek diyorsun yaniHayal değil gerçek
Mustim darbeci değildi😱 mustinin darbeciliği ka gerçek diyorsun yani
Bu bölüm haliyle yükselecekti. Diğer bölümlere göre çok farklıydı.Kardeş payı atağa kalkmış bu hafta.Çokta şom değilmişim @Arslan Bey
Bu bölüm haliyle yükselecekti. Diğer bölümlere göre çok farklıydı.
Ben de o cümleleri kurduğuna pişman olmanı beklerdim.Tebrikler o zaman tekrardan.
Ama Şom dediğin için pişman olmanı beklerdim.
Ben de o cümleleri kurduğuna pişman olmanı beklerdim.
Ben pişman olmam ki. "Düşecek" diyen sendin ve tam tersi oldu. Ben sadece "şom ağzını açtın" dedim. Olumsuzluğun üzerine dedim.İlk pişmanı sen ol ben pişman olmasamda olur.
o zaman sabahtan akşama kadar ki tüm işlerini topla vadiyi zaten anca öyle geçerler niye vadinin özeti veya nihat hatipoğlunu toplamadın yapmayın bunuMesajda o yüzden Atv'nin en iyi günü perşembe yazdım ama Aramızda Kalsın ve Kardeş Payı'nı toplayınca Ab'de Kurtlar Vadisi'ni geçiyor.
Aramızda Kalsın ve Kardeş Payı'nı topla Kurtlar Vadisi ve Nihat Hatipoğlu hocamla karşılaştır Ab'de hak vereceksin.o zaman sabahtan akşama kadar ki tüm işlerini topla vadiyi zaten anca öyle geçerler niye vadinin özeti veya nihat hatipoğlunu toplamadın yapmayın bunu
Kurtlar Vadisi'nin özeti bile Star Tv 'Yi geçmeye yetmiştir Atv'nin başka böyle bir günü yok varsa söyle ama yok yok yok olamazda
Tamam biraz düştü Total'de efsane dizi ama arkadaşlar sakin olun noluyor ya sanki dizi 2 reyting falan alıyor vadinin aldığı şu reytingi ömrü hayatında alamayacak tonla dizi var ekranda bu dizi 11.yılında bile özetiyle ilk 2 yi kapatıyor bilmem anlatabiliyormuyum
Zaten aradan döndük ve çoğu dizi aradan dönünce düşer diğer hafta toparlanır.
Ki dünkü bölümde süper değildi zaten.Haftaya total 12-13 ab 9-10 alırız hadi geçmiş olsun.
çok iyi falan değil total 3.2 ab 2.5 kötüOnlar da yeni bölüm olmuş olabilir ama 2.yeni bölüm dün FOX'u kurtardı ve Umutsuz Ev Kadınları'da çok iyi gitmiş dün yani hatırlatırım. 😉
yav tamamda niye topluyosun böyle bişey yok toplarsın ortalamasını alırsın biri kardeş payı starın ortalamasını düşürmüş. toplamak diye bişey yok ortalamalar alınır ki kardeş payı saati epey sarkmış ona bakarsan ve vadininde özeti var dediğin tamamiyle yanlıştırAramızda Kalsın ve Kardeş Payı'nı topla Kurtlar Vadisi ve Nihat Hatipoğlu hocamla karşılaştır Ab'de hak vereceksin.
Biz bi gerçekten bahsediyoruz yoksa reyting benim umrumda mı 5 reyting alsa Kurtlar Vadisi'ni yine izlerim
3 reyting alan Kaçak'ı izlediğim gibi.
bendim evet 2.sezonuyla düşüş yaşan dizi bitiktir demiştim aynende öyle o değilde vadiyi 2 yıllık mı sandım 11 yıllık bu başkanımVadi çökmüş. 11'e düşmüş. Oysa uçacaktık bu hafta 14 filan bekliyoduk Herşey hayal oldu geriye vadinin 11'e düştüğü gerçeği kaldı. vadi ekstrem bi durum yaşayıp 8 almış ab'de, haftaya aynı seyrine dönüp 6-7 alır
ha bir de @takas sen değilmiydin diğer sezon düşüş yaşayan dizi bitik demektir diye, geçen sene vadi maç karşısında 12 ile 2. Olmuş şimdi hali ise meydanda. Yani durumu senin lafınla özetliyebiliriz.
düşmeyen dizi mi olur inişli çıkışlı zamanlar olur elbette benim dediğimi anlayacağını düşünüyodum ama olmamışbendim evet 2.sezonuyla düşüş yaşan dizi bitiktir demiştim aynende öyle o değilde vadiyi 2 yıllık mı sandım 11 yıllık bu başkanım
@takas avuntuları geçsek artık. vadiyi geçicek bi dizi yok yok diyodun total de bile farkla ka 1. Oluyor. Düşen diziden hayırbeklenmez vs dedin yine eleştirdiğin durum başına geldi. yani bence artık emin emin konuşma çünkü tam tersi durum oluyor sen mahcup oluyosun o bakımdan dedim