10 Nisan 2014 Perşembe Reyting Sonuçları

Vadi Ab'de artmış biraz.Ama bu seferde Total'de yok.Haftalıkalrda Total'de ilk 3'e giremeyebilir.:D
Aramızda Kalsın ve Arkadaşım Hoşgeldin söz edilmeyecek derece aynı gidiyorlar.:D

Kardeş payı atağa kalkmış bu hafta.:DÇokta şom değilmişim @Arslan Bey :D
Güldür Güldür Harbiden iyi gidiyor.Bir kaç haftalık gaz oalrak bekliyordum ama yerini sabitlemeye başlıyor...
Umutsuz Ev Kadınları'nda ki cidde artış güzel.pt-2'de yayınlanan 2. bölümü güzel gidiyor bir kaç haftadır.
Haberler düşüşte...

Kurtlar Vadisi Pusu güçlü olduğu totalde bile düşük gitmiş.
Aramızda Kalsın,Arkadaşım Hoşgeldin,Zengin Kız Fakir Oğlan ve Kardeş Payı çok iyi gitmiş.
Güldür Güldür Show yeni gününde iyi reytingler alıyor.
Çalıkuşu yeniden kendi gününe dönmeli yoksa bu reytinglerle fazla devam edemez.

Mesajda o yüzden Atv'nin en iyi günü perşembe yazdım ama Aramızda Kalsın ve Kardeş Payı'nı toplayınca Ab'de Kurtlar Vadisi'ni geçiyor.:)
o zaman sabahtan akşama kadar ki tüm işlerini topla vadiyi zaten anca öyle geçerler niye vadinin özeti veya nihat hatipoğlunu toplamadın yapmayın bunu

Kurtlar Vadisi'nin özeti bile Star Tv 'Yi geçmeye yetmiştir Atv'nin başka böyle bir günü yok varsa söyle ama yok yok yok olamazda

Tamam biraz düştü Total'de efsane dizi ama arkadaşlar sakin olun noluyor ya :D sanki dizi 2 reyting falan alıyor vadinin aldığı şu reytingi ömrü hayatında alamayacak tonla dizi var ekranda bu dizi 11.yılında bile özetiyle ilk 2 yi kapatıyor bilmem anlatabiliyormuyum

Zaten aradan döndük ve çoğu dizi aradan dönünce düşer diğer hafta toparlanır.
Ki dünkü bölümde süper değildi zaten.Haftaya total 12-13 ab 9-10 alırız hadi geçmiş olsun.

o zaman sabahtan akşama kadar ki tüm işlerini topla vadiyi zaten anca öyle geçerler niye vadinin özeti veya nihat hatipoğlunu toplamadın yapmayın bunu

Kurtlar Vadisi'nin özeti bile Star Tv 'Yi geçmeye yetmiştir Atv'nin başka böyle bir günü yok varsa söyle ama yok yok yok olamazda

Tamam biraz düştü Total'de efsane dizi ama arkadaşlar sakin olun noluyor ya :D sanki dizi 2 reyting falan alıyor vadinin aldığı şu reytingi ömrü hayatında alamayacak tonla dizi var ekranda bu dizi 11.yılında bile özetiyle ilk 2 yi kapatıyor bilmem anlatabiliyormuyum

Zaten aradan döndük ve çoğu dizi aradan dönünce düşer diğer hafta toparlanır.
Ki dünkü bölümde süper değildi zaten.Haftaya total 12-13 ab 9-10 alırız hadi geçmiş olsun.
Aramızda Kalsın ve Kardeş Payı'nı topla Kurtlar Vadisi ve Nihat Hatipoğlu hocamla karşılaştır Ab'de hak vereceksin.:)

Biz bi gerçekten bahsediyoruz yoksa reyting benim umrumda mı 5 reyting alsa Kurtlar Vadisi'ni yine izlerim

3 reyting alan Kaçak'ı izlediğim gibi.:)

Aramızda Kalsın ve Kardeş Payı'nı topla Kurtlar Vadisi ve Nihat Hatipoğlu hocamla karşılaştır Ab'de hak vereceksin.:)

Biz bi gerçekten bahsediyoruz yoksa reyting benim umrumda mı 5 reyting alsa Kurtlar Vadisi'ni yine izlerim

3 reyting alan Kaçak'ı izlediğim gibi.:)
yav tamamda niye topluyosun böyle bişey yok toplarsın ortalamasını alırsın biri kardeş payı starın ortalamasını düşürmüş. toplamak diye bişey yok ortalamalar alınır ki kardeş payı saati epey sarkmış ona bakarsan ve vadininde özeti var dediğin tamamiyle yanlıştır :)

Vadi çökmüş. :) 11'e düşmüş. Oysa uçacaktık bu hafta 14 filan bekliyoduk:F Herşey hayal oldu geriye vadinin 11'e düştüğü gerçeği kaldı. :):) vadi ekstrem bi durum yaşayıp 8 almış ab'de, haftaya aynı seyrine dönüp 6-7 alır :F

ha bir de @takas sen değilmiydin diğer sezon düşüş yaşayan dizi bitik demektir diye, geçen sene vadi maç karşısında 12 ile 2. Olmuş şimdi hali ise meydanda. Yani durumu senin lafınla özetliyebiliriz.:F

Vadi çökmüş. :) 11'e düşmüş. Oysa uçacaktık bu hafta 14 filan bekliyoduk:F Herşey hayal oldu geriye vadinin 11'e düştüğü gerçeği kaldı. :):) vadi ekstrem bi durum yaşayıp 8 almış ab'de, haftaya aynı seyrine dönüp 6-7 alır :F

ha bir de @takas sen değilmiydin diğer sezon düşüş yaşayan dizi bitik demektir diye, geçen sene vadi maç karşısında 12 ile 2. Olmuş şimdi hali ise meydanda. Yani durumu senin lafınla özetliyebiliriz.:F
bendim evet 2.sezonuyla düşüş yaşan dizi bitiktir demiştim aynende öyle o değilde vadiyi 2 yıllık mı sandım 11 yıllık bu başkanım :F:F

bendim evet 2.sezonuyla düşüş yaşan dizi bitiktir demiştim aynende öyle o değilde vadiyi 2 yıllık mı sandım 11 yıllık bu başkanım :F:F

@takas avuntuları geçsek artık. :) vadiyi geçicek bi dizi yok yok diyodun total de bile farkla ka 1. Oluyor. Düşen diziden hayırbeklenmez vs dedin yine eleştirdiğin durum başına geldi. :) yani bence artık emin emin konuşma çünkü tam tersi durum oluyor :):) sen mahcup oluyosun o bakımdan dedim:F

@takas avuntuları geçsek artık. :) vadiyi geçicek bi dizi yok yok diyodun total de bile farkla ka 1. Oluyor. Düşen diziden hayırbeklenmez vs dedin yine eleştirdiğin durum başına geldi. :) yani bence artık emin emin konuşma çünkü tam tersi durum oluyor :):) sen mahcup oluyosun o bakımdan dedim:F
düşmeyen dizi mi olur inişli çıkışlı zamanlar olur elbette benim dediğimi anlayacağını düşünüyodum ama olmamış :d
yeni bir dizi 2.sezonuyla düşüyorsa hayır gelmez demiştim bunun örnekleri çok 11 yıllık diziden bahsediyoruz bazılarının bölüm sayısı kadar yılı var sakin ol :F