Kaşe mühür imza hes kodu mühr-ü süleyman beyin tomografisi ✍️✍️✍️✍️✍️
Kaşe mühür imza hes kodu mühr-ü süleyman beyin tomografisi ✍️✍️✍️✍️✍️
dizi güzel haksızlık etmeSende mi izliyorsun o kalitesiz diziyiGerçi @Aserat'ın izlemesine de şaşırmıştım. Cuma günleri Kırmızı Oda gibi bir başyapıttan buralara düşmek...
Bu karede ben hangisiydim?
Afişte yok ama zirveyi getirdiKızılcık Şerbeti NursemaSonuna kadar hak etti. Haftaya ABC1'de geliyor.
Edep ahlak hep kazanır, Nursema senin gibi 2 erkeğe yürüyen, her gece birinin yatağında olan bir avrat olsaydı bu reytingi alamazdı kızılcık
Güzel günler yakındır queen'imiz için.
İnşallah inşallah... 🙏Güzel günler yakındır queen'imiz için.Dün Instagram'da birisi 21. bölümde bitiyor İbrahim meselesi yazmıştı, inşallah doğrudur.
Al birini vur ötekine dizileri kendi arasında yarış veriyor.
Aradığım yorumAl birini vur ötekine dizileri kendi arasında yarış veriyor.
Bu dizinin en güzel yanı şu ki, çok fazla hikaye bir arada ve her bir hikayenin kendi olayları var. O yüzden istedikleri kadar reytinglerde yükselebiliyorlar.
Boş yapmayı bırak da kapak oluşuna bak sen.Edep ahlak hep kazanır, Nursema senin gibi 2 erkeğe yürüyen, her gece birinin yatağında olan bir avrat olsaydı bu reytingi alamazdı kızılcıkaçıklığa kavuşturdum@Alos @mrt-06 @Dosi @Angelica @12.Adam @Emre Ozansoy @Ahmed @Cervantes
Kızılcık AB zirvesi gelmesi an meselesi.
Tiak başkanını ziyaret etmişsindir gece başka açıklaması yokBoş yapmayı bırak da kapak oluşuna bak sen.Yine öngörü yine ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?