10 Mart 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Sende mi izliyorsun o kalitesiz diziyi
Gerçi @Aserat'ın izlemesine de şaşırmıştım. Cuma günleri Kırmızı Oda gibi bir başyapıttan buralara düşmek...
dizi güzel haksızlık etme
dün misafir vardı diye çok bakamadım, bugün gün içinde açıp baştan sona izleyeceğim.
İlk haftalar öylesine bakıyordum, sonra sardı ve ertesi gün izlemeye başladım, son bölümlerde ise gününde bakıyorum

Önceki bölüm fragmanı ve yeni bölüm fragmanları oldukça iyiydi, üstüne Ceren Karakoç'un devleşen oyunculuğu ile sonuna kadar hak edilmiş bir reyting. Çalı Yapkını izleyicisinin attığı tweetlere bakarsak gelecek hafta da ciddi bir yükseliş gelecektir. Kısacası cuma akşamının yeni zirvesi Kızılcık Şerbeti.

Haberin başlığı

Son düzenleme:
Reactions: offensive
Yalı rezili kafa üstü çakılmış

Rezllik Şerbeti çok güzel çıkış yapmış 2 grupta da 9 reytinge dayanmış, AB'de zirveyi almış. Dizinin rezil konusu bu reytingleri asla hak etmiyor ama Barış Kılıç ve Evrim Alasya için çok sevindim

Ateş Kuşları bu hafta düşüşünü durdurmuş bakalım sonu ne olucak

Diğer yapımlar için yorum yapmaya gerek yok nal toplamaya devam etmişler

Son düzenleme:
Nursema etkisiyle Kızılcık Şerbeti AB’de zirveyi almış.
Sıra ABC1 ve Total zirvesinde.

Reactions: mrt-06 and cookies
Açıkçası 2 oranla başlayıp.... Herkesle cilveleşen kara kaşlı bir oğlanın olduğu bir diziyi egale etmesine şaşırdım
Hiçbirini izlemesemde 2 dizinin rating savaşlarını izlemek keyifli oluyor.

Reactions: mrt-06
Bu dizinin en güzel yanı şu ki, çok fazla hikaye bir arada ve her bir hikayenin kendi olayları var. O yüzden istedikleri kadar reytinglerde yükselebiliyorlar.

Çapkın gibi sadece aşk ve başrol ikilisi üzerine kurulu diziler ise uzun vadede izleyicinin tercihi olmuyor, sıkıyor. Umarım daha da düşer.