10 Mart 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Barbaros Hayreddin: Sultanın Fermanı | TRT 1

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Yalı Çapkını kendi bacağına kendi sıktı. Başka diziler havalanmasın bence.

Kaos kokusu aldım.
Valla haklı gülgün, orhan, ifakat, yalıdaji hizmerçiler, Hattuş hala ile kızların anası figuran gibi hikaye aynı 4-5 kişi arasında geçiyor gi, yan karakterlere önem vermeyen hikayeler 20 bölümde çöküyor artık

Nursema için artık diziyi izleyebilirim :X birkaç takipçi kazanmak için her akşam en az 4 diziyi izliyormuş gibi paylaşım yapan sosyal medya fenosunun maskesini düşürdü, linç ediyorlar çok eğlenceli :A :A @Dosi @Angelica @cookies @Özgür @Yakamoz-Asi @The_Erinch @12.Adam @MasacRE @Alos

Okuduğunu anlamayanlar @denizz19'a saldırmış boş yorumlar. Çoğu da prim için yazıyor.

Yalı Çapkını kendi bacağına kendi sıktı. Başka diziler havalanmasın bence.
Katılmıyorum abi, Kızılcık Şerbeti 2 reytingle başladı yavaş yavaş senaryosu ile izleyici topladı. Büyük bir başarı söz konusu..

Okuduğunu anlamayanlar @denizz19'a saldırmış boş yorumlar. Çoğu da prim için yazıyor.

Katılmıyorum abi, Kızılcık Şerbeti 2 reytingle başladı yavaş yavaş senaryosu ile izleyici topladı. Büyük bir başarı söz konusu..

Deniz ortaya olta atmış sen de bunu yemişsin afiyet olsun :A :A
Fq4OpfuXwAAYivq.jpeg

Onu demiyorum Atacanım. Şerbet yükseldi ise kendi çabası sayesinde. YÇ de öyle, tekrara gire gire düşecek. Yani izleyici sıkıldı mı bırakır. Gelecek hafta daha da düşecek. Yani diyorum ki YÇ düştü izleyici başka diziye kaydı falan yok. Ama ek bir şey daha var bu hafta bence AB reytinglerinde genel bir gariplik var. Deprem sonrası oturtmadılar.
------

Valla haklı gülgün, orhan, ifakat, yalıdaji hizmerçiler, Hattuş hala ile kızların anası figuran gibi hikaye aynı 4-5 kişi arasında geçiyor gi, yan karakterlere önem vermeyen hikayeler 20 bölümde çöküyor artık

Tam artık olaylar çözülecek derken tekrara girdi yine. Senarist boş. Bıktırdı. Pelo olayı, çocuk olayı, uzatılan naz etme konusu.

• Aynen
Reactions: xemrexxx