Senin. En önemli kriterini fazlasıyla karşılıyor işte sana yeterSana o bile düşmez.
Senin. En önemli kriterini fazlasıyla karşılıyor işte sana yeterSana o bile düşmez.
En önemli kriterim tip.Senin. En önemli kriterini fazlasıyla karşılıyor işte sana yeter
Tamam işte genç eli yüzü düzgün işte 8 kocandan kaçı böyleydiEn önemli kriterim tip.
Aaa kes be zırvayı. .SSTamam işte genç eli yüzü düzgün işte 8 kocandan kaçı böyleydi
9 mu oldu yoksa arada yine mi verdin nikah cüzdanını 😱Aaa kes be zırvayı. .SS
199 mu oldu yoksa arada yine mi verdin nikah cüzdanını 😱
İyi ki kovulmuş
Sana kim düşüyor acaba
Doğukan Polat yani Fuat bu akşam muazzam oyunculuk sergiliyor.
Yalan dünya nın gediklisi Nil karaibrahimgil çalıyor şu an kaknem Eray şok inşallah yarın Ab reytingini görünce de wefad @The_Erinch @mrt-06 @Dosi
Annem ilk defa Yalı Çapkını yerine Kızılcık Şerbeti'ni izliyor. Yarın dengeler değişecek, ben evden bu nabzı tutabiliyorum.Yalan dünya nın gediklisi Nil karaibrahimgil çalıyor şu an kaknem Eray şok inşallah yarın Ab reytingini görünce de wefad @The_Erinch @mrt-06 @Dosi
Ortadoğuda kartlar yeniden dağıtılıyor demekAnnem ilk defa Yalı Çapkını yerine Kızılcık Şerbeti'ni izliyor. Yarın dengeler değişecek, ben evden bu nabzı tutabiliyorum.
Kızılcık AB zirvesi gelmesi an meselesi.Yalan dünya nın gediklisi Nil karaibrahimgil çalıyor şu an kaknem Eray şok inşallah yarın Ab reytingini görünce de wefad @The_Erinch @mrt-06 @Dosi
Yarın AB'de 2. sıraya düşünce sizin eşkalYalan dünya nın gediklisi Nil karaibrahimgil çalıyor şu an kaknem Eray şok inşallah yarın Ab reytingini görünce de wefad @The_Erinch @mrt-06 @Dosi
Annem ilk defa Yalı Çapkını yerine Kızılcık Şerbeti'ni izliyor. Yarın dengeler değişecek, ben evden bu nabzı tutabiliyorum.
Yalan dünya nın gediklisi Nil karaibrahimgil çalıyor şu an kaknem Eray şok inşallah yarın Ab reytingini görünce de wefad @The_Erinch @mrt-06 @Dosi
Kızılcık AB zirvesi gelmesi an meselesi.
Yasak elmayı geçti forum kimler kimlerle yan yana 😱Yarın AB'de 2. sıraya düşünce sizin eşkal
Dikkat et de bir cenaze kombini de senin için giymeyeyim.Yasak elmayı geçti forum kimler kimlerle yan yana 😱
Ben yıldız yılmaz argun kuyucu Yıldırım gibiyim bensiz bu forum erken final yaparDikkat et de bir cenaze kombini de senin için giymeyeyim.