xBUGRAx
Süper Emekli
İlyas elenmedi değilmi onun 1. olmasını istiyorum şu incirler şarkısını söyleyen çocuk varya o ....yanlış anlamayın x factoru izlemiyorum youtubeden gördümArmağan Çağlayan, Serkan Can ile yola devam ediyor fakat ilk 6’dan biri yerini vermek zorunda! #xfactorturkiye
Kılpayı mı acun 11 lere çıktı karadayı ise 10 u yeni gördüYarın Karadayı kılpayı zirveyi kaçırır gibime geliyor
İlyas elenmedi değilmi onun 1. olmasını istiyorum şu incirler şarkısını söyleyen çocuk varya o ....yanlış anlamayın x factoru izlemiyorum youtubeden gördüm
Kılpayı mı acun 11 lere çıktı karadayı ise 10 u yeni gördükıl payı olmaz bence😵
evet ama karadayı gibi acunda sbt de düşük oranlar alıyor...Bu SBT anlık reytingler.
Karadayı boşluk bulsa bile Survivor kadar artamaz çünkü Karadayı'nın belli bir kitlesi var. Ama Survivor'a akın eden çok olur boşlukta mesela. İzlenecek bir şey yok bari Survivor izleyeyim diye düşünürler.Karadayı buldu boşluğu😉
Aynen baya iyiydi. Tekrarları kötü gitti ama bence yükselicek. Bölüm baya iyiye benziyor.Kurt Seyit ve Şura 2 bölüm 3. fragman ne olmuş öyle😱ab de oranlarını korur hatta arttırır
Cevap vermeyeyim diyorum ama olmuyor. Ne olur yani kendi izlediğiniz yapım dışındaki program veya dizilerle dalga geçip uğraşmasanız? Zor bir şey değil deneyin bence.
Aynen baya iyiydi. Tekrarları kötü gitti ama bence yükselicek. Bölüm baya iyiye benziyor.
dalga geçmek mi dalga geçilmeyen bi gün varmı acaba haftasonları acunun boşluğundan çarşamba my boşluğundan perşembe vadi dışındaki dizilerle dalga geçiliyor salı kurt seyit k a yı geçememiş diye yani her gün dalgalı geçiyor...Bunda sorun yok bence...
İnşallah artar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?