10 Mart 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

22:15 - 22:30 #sbt #reyting'leri 1) ATV: 10.16 2) STAR: 10 3) KANALD: 2.68 4) TRT1: 2.58 5) SMNYL TV: 2.18

Armağan Çağlayan, Serkan Can ile yola devam ediyor fakat ilk 6’dan biri yerini vermek zorunda! #xfactorturkiye

BiZKZTnCYAAfiac.jpg

Yarın Karadayı kılpayı zirveyi kaçırır gibime geliyor

Armağan Çağlayan, Serkan Can ile yola devam ediyor fakat ilk 6’dan biri yerini vermek zorunda! #xfactorturkiye

BiZKZTnCYAAfiac.jpg
İlyas elenmedi değilmi onun 1. olmasını istiyorum şu incirler şarkısını söyleyen çocuk varya o ....yanlış anlamayın x factoru izlemiyorum youtubeden gördüm:D

Yarın Karadayı kılpayı zirveyi kaçırır gibime geliyor
Kılpayı mı acun 11 lere çıktı karadayı ise 10 u yeni gördü:Dkıl payı olmaz bence😵

İlyas elenmedi değilmi onun 1. olmasını istiyorum şu incirler şarkısını söyleyen çocuk varya o ....yanlış anlamayın x factoru izlemiyorum youtubeden gördüm:D

Kılpayı mı acun 11 lere çıktı karadayı ise 10 u yeni gördü:Dkıl payı olmaz bence😵

Bu SBT anlık reytingler.

Cevap vermeyeyim diyorum ama olmuyor. Ne olur yani kendi izlediğiniz yapım dışındaki program veya dizilerle dalga geçip uğraşmasanız? Zor bir şey değil deneyin bence. :):)

Kurt Seyit ve Şura 2 bölüm 3. fragman ne olmuş öyle😱ab de oranlarını korur hatta arttırır:D

Cevap vermeyeyim diyorum ama olmuyor. Ne olur yani kendi izlediğiniz yapım dışındaki program veya dizilerle dalga geçip uğraşmasanız? Zor bir şey değil deneyin bence. :):)
:Xdalga geçmek mi dalga geçilmeyen bi gün varmı acaba haftasonları acunun boşluğundan çarşamba my boşluğundan perşembe vadi dışındaki dizilerle dalga geçiliyor salı kurt seyit k a yı geçememiş diye yani her gün dalgalı geçiyor...Bunda sorun yok bence...

Aynen baya iyiydi. Tekrarları kötü gitti ama bence yükselicek. Bölüm baya iyiye benziyor. :)
:bhr:İnşallah artar:D

Survivor iki kez 11 görerek Karadayı'ya göz açtırmamış. :A

Karadayı bence TNS`de artış yaşar.Geçen hafta Survivor`un ilk haftasıydı o yüzden Karadayı biraz düşüş yaşamıştı.

:Xdalga geçmek mi dalga geçilmeyen bi gün varmı acaba haftasonları acunun boşluğundan çarşamba my boşluğundan perşembe vadi dışındaki dizilerle dalga geçiliyor salı kurt seyit k a yı geçememiş diye yani her gün dalgalı geçiyor...Bunda sorun yok bence...

:bhr:İnşallah artar:D

İşte ben de dalga geçilmese keşke diyorum. Ayrıca başka diziler 9-10 reyting alınca süper Karadsyı kötü öyle mi? :)