Karadayıdan beklenti yüksekti malum 12 lerdeydi ve gelecek sezonda devam edecekmiş bu çok hatalı bir davranış oldu...Ben acun tafaftarıyım ama sadece survivor diğer proğramları umrumda değil😉İşte ben de dalga geçilmese keşke diyorum. Ayrıca başka diziler 9-10 reyting alınca süper Karadsyı kötü öyle mi?
Farkı sbt işte nasıl bir sistemleri var anlamak zor benim canım tns mSurvivor uçması gerekirken düşüş yaşamış. Sbt.
Tns'nin de pek iyi olduğu söylenemez ama sbt'den açık ara daha güvenilir.Farkı sbt işte nasıl bir sistemleri var anlamak zor benim canım tns m
Hay ağzın bal yesin ellerine sağlık Görülmek istendiğinde herşey bal gibi görülüyor Kendi izlediğin bir şeyi izleyip övmek var bir de nefretle dalga geçmek var Bully her nakadar survivor izlesede neyin ne oldugunu bilinciyle yazmiş Benim yazmak istediğimi ama sabırla sustugum düşüncemi yazmişssin eline sağlık tekrardanKaradayı boşluk bulsa bile Survivor kadar artamaz çünkü Karadayı'nın belli bir kitlesi var. Ama Survivor'a akın eden çok olur boşlukta mesela. İzlenecek bir şey yok bari Survivor izleyeyim diye düşünürler.