2.5 reyting farkla 2.5 kat fark farklı şeyler oluyor
o dediğin mesajlarda bir çelişki yok vatanım sensin de 10 kasım etkisi biter kuvayı milliye devreye girer o olmadı yunan bayrağının yanında ingiliz bayrakları var hep ingilizleri düşman olarak işlerler batının oyunlarının gündem olduğu şu günlerde o konu da tutar o da olmadı 4 senelik kurtuluş savaşını 2 sezonda işleyip @Çiğdem- in dirilişi gibi bol aksiyonlu bişi yaparlar yani VS için reytingli konu bol

Göriciz diyorum. Erken gaza geldin

Yoo yanılıyorsun ben azıcık baktımve çok beğendim devam etmeyi düşünüyorum illa beğenen olacaktır diziyi benim gibi.

Vatanım Sensin çok iyi bir yükseliş yaşamış tebrikler, bakalım haftaya bu oranlarını koruyabilecek mi

Cesur ve Güzel abc1'de 6 reyting alarak iyi bir başlangıç yapmış tebrikler, tekrarı da çok iyi gitmiş. Antilere inat zirveyi zorlayacak dizi

Umuda Kelepçe Vurulmaz beklediğim gibi tutmadı, geçmiş olsun. Fox harcadığı dizilerin ahını alıyor, Kösem de hayal kırıklığı olmaz umarım

Atam TOTAL'i kurtaramamış
AB reytingleri balondur kimse bu haftayı kıstas almasın. Vatanım Sensin'in gerçek reytingleri bu değil zaten Cesur ve Güzel tekrarlarıyla haftaya totali alacaktır.

Şuna bak hele geçen sene izlediği Köseme laf ediyor resmen.ss Umuda Kelepçe Vurulmaz'ı @sokak sanati ile @GunesinOglu izleyenler olarak nasıl buldu bilmiyorum ama bana kalırsa bu yılın en kötülerinden. Jeneril falan çok kötü olmuş oyunculuklar kötü diyemem ama bir ismi beğenmedim ve müziklerde o duyguya giremiyor tutmaması normal.

ben bölümü sonradan izledim cesur ve güzelin kıvançın
soyunduğunu görmedim ama tubayı gördüm ama fenalaşmadım emre

tum alkislar vatanim sensine gelsin

Atam TOTAL'i kurtaramamış
AB reytingleri balondur kimse bu haftayı kıstas almasın. Vatanım Sensin'in gerçek reytingleri bu değil zaten Cesur ve Güzel tekrarlarıyla haftaya totali alacaktır.
Kurtaramamış derken 1,5 Reyting artış yaşamış Totalde. AB grubunu söylemiyorum bile
Kıskanmayın dizimizi

@Bully UKV için henüz tutmadı diyemeyiz bence Totalde yükseliyor. 4,5 Reyting seviyesine kadar çıkmaya devam ederse AB oranlarını da 2,5 Reyting bandına çıkarırsa devam eder. Bence Totalde 5'e kadar yükselir

Sana ne be ben Muhteşem Yüzyıl izleyicisiyim severim de döverim de 4.Murat'ın da ilk bölümüne bakacağım

Nasıl da savunuyor ağır total diziyi
Ab'de 1-2 alan dizi çok yaşamaz işi zor

Genç kızların sevgilisi Kıvanç ve mimik virtüözü(!) Tuba dizinizi gömecek ilerleyen haftalarda
Yılan gibi pusudayım bekliyorum