10 Kasım 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

22:00 - 22:15 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 10.46 , 2) STAR:
10.11 , 3) FOX: 5.96 , 4)
STV: 1.76 , 5) ATV: 1.33

Bir aralar BBEB 20:00-21:00 arasına konsun, her gün zirveyi alır diyenler vardı, şimdi düşünüyorum da o kişiler çok yanılmış, o saatte olsaymış ilk 10'a zor girecekmiş...

Bir aralar BBEB 20:00-21:00 arasına konsun, her gün zirveyi alır diyenler vardı, şimdi düşünüyorum da o kişiler çok yanılmış, o saatte olsaymış ilk 10'a zor girecekmiş...

o kişiler şimdi o lafa sahip çıkmaski araki bulasın

hatta sen söyledin bile derler :))

konu tam başladı final sahneside çok heyecanlıydı yalnız özetli yayınlamalılar diziyi o zaman çok daha yüksek reytinge ulaşır..

lale devrinden korumak için şimdiye kadar özetsiz yayınlamaları çok dogruydu ama artık lale devri düşmüş durumda artık korkacak bişey yok. artık özetli yayınlamalılılar alemin kralını artık ya kaldırılmalı yada çarşambaya alınma vakti çoktan geldi

BBEB'de elenen çift ağladı, benim de gözlerim doldu, nedense karşımda birisi ağlarsa ben de kötü olurum. :(

lale devrinden korumak için şimdiye kadar özetsiz yayınlamaları çok dogruydu ama artık lale devri düşmüş durumda artık korkacak bişey yok. artık özetli yayınlamalılılar alemin kralını artık ya kaldırılmalı yada çarşambaya alınma vakti çoktan geldi

alemin kralnın hala devam ettirilmesindeki mantığı ben anlamış değilim zaten bu dizi beleşemi çekiliyor başka türlü çokta yayından kalkması gerekirdi :))

tekrarları yeterli atv için sabaha koyup dursunlar :)

beatbox'cı serkan geldi.hemde müge anli gibi tartişmali:F:F

yapma ya yetenek sizsiniz tarihinde en sevdiğim yarışmacı adamım be nete düşdüğü gibi izlicem kaçırdım adamımı naaptı yarışmacı olarak mı geldi özel gösteri mi yaptı evet aldı mı

serkan burda beatbox burda burda burada :d serkan kılıç 1 numara :D

alemin kralnın hala devam ettirilmesindeki mantığı ben anlamış değilim zaten bu dizi beleşemi çekiliyor başka türlü çokta yayından kalkması gerekirdi :))

tekrarları yeterli atv için sabaha koyup dursunlar :)

tek kurtarır yanı beleş yayınlamaları sanırım .. yeni diziler gelince kaldıracaklardır çarşambayda neden denemiyor onuda anlamadım . pis yediliyle rakip olmak istemiyor süreç filimi bir ara gani baya beslemişti ganiyi küstürmek istemiyor sanırım :)))

yapma ya yetenek sizsiniz tarihinde en sevdiğim yarışmacı adamım be nete düşdüğü gibi izlicem kaçırdım adamımı naaptı yarışmacı olarak mı geldi özel gösteri mi yaptı evet aldı mı
2 laf soktu bi cocuga.Sonraki etapta acun kapiştircak.

22:15 - 22:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 11.79 , 2) STAR: 10.33 , 3) FOX: 3.83 , 4) ATV: 2.04 , 5) STV: 1.8