senin ailenin mi biliyodum bu başak sezerin senden etkilenidğini cadılar bayramı kutlıcaklar :Çd
yesss."kadın" olcaktıilizyonist kanı yazım hatası sanırım )
evet çok güzel öbürkünlere bin basar yani proğramlaraaynayı hatırlatman iyi oldu stv de izleyeceğim tek proğram
başağın baldızı dikkatimi cezbediyor )
evet çok güzel öbürkünlere bin basar yani proğramlara
baldız baldan tatlıdır pardon karıştı o unutulmazdı
beatbox'cı serkan geldi.hemde müge anli gibi tartişmali
stv başka bişey yok zaten aynada bari dünyayı geziyoruz diğer proğramların hepsini kaldırsa stv yerine belgesel koysa çok daha güzel olur
- - - Ekleme - - -
baldız çok kıvrak bir kız avrupa yakasındada seviyordum bunu )
özel gösterimi yapmadi demek istedin? ama kapiştircaklar ya herşey hazırlanmiş.O galiba yarışacak ama, öyle yarışmaya gelen eski çok...
Takip izle destere kardaş güzel sonra ayna izlersinhangisi ???
Yine Acun BBEB çekişmesi var
hangisi ???
özel gösterimi yapmadi demek istedin? ama kapiştircaklar ya herşey hazırlanmiş.
çok geç fark etmiş neyseki fark etmişsin.Regina is NR1.Eskimeyen güzellikonce upon a time pamuk prenses var prens öpüyor cüceler bakıyor evlenyiolar cadı bunları lanetliyor sonra normal bizim dünyada geçiyor bir masal dünyasına bir bizim dünyaya ilk bölümü izledim şahane vadiyi 3 ile katlar 5 ile çarpar kalitede o derece
once upon a time pamuk prenses var prens öpüyor cüceler bakıyor evlenyiolar cadı bunları lanetliyor sonra normal bizim dünyada geçiyor bir masal dünyasına bir bizim dünyaya ilk bölümü izledim şahane vadiyi 3 ile katlar 5 ile çarpar kalitede o derece
çok geç fark etmiş neyseki fark etmişsin.Regina is NR1.Eskimeyen güzellik
izlerim içinde pamuk prenseste varmış benden kaçmaz