10 Haziran 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

Karadayi dün baya bir durgun bölümdü ve reklam stratejisinde biraz da olsa degisiklik söz konusuydu. 3. Reklam kusagi baya erken verildi. Ayrica diziye son zamanlarda yorumlar ciddi ölcüde elestiri yönünde. Düsüs olacagini zaten birkac hafta önce söylemistim.

KMOI AB'de yine ikinci olmus.

Survivor ayni sekilde devam..

Sezon finalinde toparlanır.:)

İlk bölümlerin çok sıkı takipçisiydim ama son bölümlere pek bakmıyorum.:)

Sezon finali sağlam olur.Uluç Bayraktar sever hareketli sezon finallerini.:D

Aynen, Uluc Bayraktar yine farkini ortaya koyacaktir. Ezel'de yaptigi gibi :D
'Hazirsaniz, baslayalim mi?' süper bir söz ile sezon finali yaptilar :D

Karadayı yine iki grupta da zirvede tebrikler.

Survivor Ünsüzler Gönülsüzler Yalan Dünyanın yokluğunda coşmuş ama A/B`de 3. lükle yetinmiş. Totali çok iyi yükselmiş.

Galip Derviş beklediğimden çok daha düşük gitmiş. Pazartesinin zorluluğunu herkes anlamıştır umarım. :(

Karadayı yine iki grupta da zirvede tebrikler.

Survivor Ünsüzler Gönülsüzler Yalan Dünyanın yokluğunda coşmuş ama A/B`de 3. lükle yetinmiş. Totali çok iyi yükselmiş.

Galip Derviş beklediğimden çok daha düşük gitmiş. Pazartesinin zorluluğunu herkes anlamıştır umarım. :(

Alex'de Souza vardı dün artması normal

Karadayı iki grupta da iyi oranlar alarak zirvede yer almayı başarmış. Dizinin reytinglerinde düşüş de olsa rahat şekilde zirvede.

Survivor bu hafta oranlarını arttırdı ancak sebebi Alex'in gelmesi olabilir. Haftaya düşüş kaçınılmaz.

Kim Milyoner Olmak İster iki grupta da üst sıralarda yer alarak başarılı sonuçlar elde etmiş.

Galip Derviş iki grupta da ortalama reytingler aldı.

karadayı süper gitmiş yine zirvede yaza rağmen aldığı oranlar çok iyi

haftaya sezon finalinde inş daha çok yükselir totalde 10 ab' 11 :Tdaha fazlası olursada hayır demem:kiki::kiki:

sezon finali v2 çıkması lazım 1.fragman sezon finali havası vermedi ama dehşet olacak mahir içeri giriyo galiba nasıl kurtulacak çok merak ediyorum :d

valla banada vermedi 2 fragmanı bekliyorum sema eylem 2'lisi inş hayal kırıklığı yaratmaz

inşallah aga bakalım nasıl olcak bu arada fazla uzatmadan sezon finali yapmaları iyi oldu yaz geldikçe reytingler düşmeye başlıyo naparsan yap düşüyo sıcakta millet evde durmuyo

inşallah aga bakalım nasıl olcak bu arada fazla uzatmadan sezon finali yapmaları iyi oldu yaz geldikçe reytingler düşmeye başlıyo naparsan yap düşüyo sıcakta millet evde durmuyo
aynen ya çok düştü reyitngler ben 40 bölümde sezon finali yapsınlar diyodum bide valla iiykide haftaya yapıyolar:kiki::kiki: