10 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

Çarşamba için en uygun dizi Yalan Dünya değil mi?
@xemrexxx @yatutarsa @mrt-06 A/B'de zirveyi alır.
zaten sinirlerim oynadı Çarkıfeleğin fragmanını görünce bağır hepsi Yıldırımın suçu
@Yiğitt gitti kanal d ele geçirdi hükümet hemende cezayı verdi tam ADALET KANAL PARTİSİ Oldu artık kanald ne biçim Türkiyenin kanalısınız kanal d

bakalım çarkıfelek bile yükseltemez yani b

Yılanların Öcü tahmin ettiğim gibi yükselmiş inşallah haftaya da yükselir. Hakediyor.

Zengin Kız Fakir Oğlan yeni gününde iyi gitmiş. TRT 1 mantıklı hamle yaptı.

KPA'yı dun akşamki bölümüyle sıkıcı bulmuştum
ama reytingleri iyi gelmiş yine
Diziyitebrik ederim ve @xemrexxx 'in en önem verdiği kategoriye aday olmuş

Benim Adım Gültepe'nin A/B ve ABC1 gruplarında çok daha iyi gider diye düşünüyordum. Bakalım ilerleyen bölümlerde ne yapacak.

Yılanların Öcü için çok sevindim.1 hafta ara vermesine rağmen totalde 2. olmuş ve ABC1'de de çok iyi gitmiş.Dizinin totalde daha da yükselme şansı var.

Kara Para Aşk'ın yükselmesine sevindim.

Zengin Kız Fakir Oğlan yeni gününde iyi gitmiş.

Alın Yazım saatine göre çok iyi gidiyor.

Kanal d fan club kaç reyting demişti gültepeye(?)(!)

Kpa total'de düşük gidiyor ab'si iyi aslıdna daha yüksek oranlar alması lazım bu oranlar yeterli değil

Güzel Köylü iyi gitmeye devam ediyor

Y.ö fena gitmiyor

O ses ab'de yükselişe geçmiş

her kanal kalan boşluğu doldurayım diye en iddialı dizilerini koydular, haliyle pasta baya bi bölündü.
öcü'nün ve zkfo'nun başka güne gitmesi şart.

Haklı olabilirsin ama KPA zaten çok büyük bütçelerle çekilmiyor. Ki zaten bu sezon geçen sezona oranla hem çekim hem senaryo kalitesi düştü
valla geçen sezon başlamadan önce kesin zirvede ; daha sonra my bitince zirvede diyen çoktu
reytingte my nin %35 ka alıyor şimdi .

senaryo konusunda şikayetleri senin beğendiğin ekşide okudum

valla geçen sezon başlamadan önce kesin zirvede ; daha sonra my bitince zirvede diyen çoktu
reytingte my nin %35 ka alıyor şimdi .

senaryo konusunda şikayetleri senin beğendiğin ekşide okudum
%80 sevilen bir dizi Ekşi'de
Tabi sen sadece görmek istediklerini görmüşsündür yine