10 Eylül 2014 Çarşamba Reyting Sonuçları

evet sebep 9 eylül özel bölümü küçük ağadan

arka sokakların tekrar bölümleri bitti diyor galiba (b)(b)(b)
Yok onu anladım da saçma geldi. Meğer pomp nin yine hüsnü kuruntusuymus)))) sihirli anemde reyting yüzünden bitti ama onu da hükümete yıktı. Ayrica Ysk hükümetin kontrolünde değil öyle olsa CHP sarıyer belediyesi seçimlerine gidemezdi. kanal d daha iyi reyting alacak bir şey koyacak o saate olay bu. Ceza verseler küçük ağaya veriler arka sokaklara niye vereinler)))))))

yayın akılında arka sokaklar görünüyor ama kanalın (b)(b)(b)
pazartesiden itibaren çarkıfelek var yani 8.sezon finalini göstermicek sebep Hükümete gönderme var somayla ilgili

Yok onu anladım da saçma geldi. Meğer pomp nin yine hüsnü kuruntusuymus)))) sihirli anemde reyting yüzünden bitti ama onu da hükümete yıktı. Ayrica Ysk hükümetin kontrolünde değil öyle olsa CHP sarıyer belediyesi seçimlerine gidemezdi. kanal d daha iyi reyting alacak bir şey koyacak o saate olay bu. Ceza verseler küçük ağaya veriler arka sokaklara niye vereinler)))))))
tesadüfmü

pazartesiden itibaren çarkıfelek var yani 8.sezon finalini göstermicek sebep Hükümete gönderme var somayla ilgili

tesadüfmü
Tesaduf degil planli birsey yahuu Carkifelegin geleceği önceden biliniyordu. Akil var mantık var erlere ceza vermek istese kanal d niye tekrarını durdursun gider ya küçük ağayı yayından kaldırır ya arkak sokakların yeni bolumu yayinlamaz.

Arka sokakların eski bölümleri kanal d nin mali artik. Kanal d kendine mi ceza verdi. Yazın tekrarlarını yine verir merak etme ya da hafta sonu

Güzel Köylü çok iyi gidiyor, tebrikler
Yılanların Öcü totalde gayet iyi ab'si düşük
Zengin Kız Fakir Oğlan yeni gününde gayet iyi oranlar almış
İki Dünya Arasında yükselişine devam ediyor
Şefkat Tepe'nin tekrarı 2 üstü almış, iyi sayılır

çarkıfeleği koyucaklar diyor @pompy 🙂🙂

Tesaduf degil planli birsey yahuu Carkifelegin geleceği önceden biliniyordu. Akil var mantık var erlere ceza vermek istese kanal d niye tekrarını durdursun gider ya küçük ağayı yayından kaldırır ya arkak sokakların yeni bolumu yayinlamaz.

Arka sokakların eski bölümleri kanal d nin mali artik. Kanal d kendine mi ceza verdi. Yazın tekrarlarını yine verir merak etme ya da hafta sonu
Çarkıfelek çok pahalıya gelir 13.30 tada boşluğu var neden saat 17 bence bu ceza

Dün Benim Adım Gültepe gerçekten şahaneydi, ilk bölümde ki kopukluk, durağanlık tamamen ortadan kalkmıştı.. Reytingi tam da beklediğim gibi, bölüm iyi olsa bile yükselişi geç yaşar demiştim. Nedeni ilk bölümde belirttiğimiz etkenler. Haftaya bu tempoyla gitse bile yine gözle görülür bi yükseliş yaşamaz ama ondan sonraki bölümlerde senaryo tempoyu düşürmezse yükselecektir bence. :) Şu da var ki dizinin abc1'ini daha yüksek beklerdim. :)

Kara Para Aşk'ta yetersiz.. bölümler aceleye getirilmiş gibi, özen yok dizide ilk bölümler adına konuşursak. Ay Yapım 1 sezon da 4-5 dizi çekicem derse olacağı bu.. O da yükselir zamanla.. :)

Yılanların Öcü total de şaşırttı. AB si ise vasat..

Güzel Köylü eski oranlarının yakınında değil ama hala çok iyi ve gün 1. si. Lakin AB'de zirveyi kaptıracak gibi..

O Ses Çocuklar diğer iki güne göre yükseliş yaşamış, özellikle ab'de.. ama alıp alabileceği en iyi oran 5 olur o da AB de.. :)

Zengin Kız Fakir Oğlan beklentinin üstünde gitmiş..

çarşamba her kitleye hitap edecek dziye sahip,bakalım hangileri sezona direnecek hangileri sezonu göremeyecek..

Çarkıfelek çok pahalıya gelir 13.30 tada boşluğu var neden saat 17 bence bu ceza
Sana ceza bize ödül)))) dedim ya arka sokakların eski bölümleri için kanal d erler filime para vermiyor zaten kanal d nin mali o diziler. Niye kendi kendine ceza versin kanal d. Erlere ceza vermek istese başka yolu var)))

Sana ceza bize ödül)))) dedim ya arka sokakların eski bölümleri için kanal d erler filime para vermiyor zaten kanal d nin mali o diziler. Niye kendi kendine ceza versin kanal d. Erlere ceza vermek istese başka yolu var)))
rtürk sıkıştırdı 9 eylül özel bölümü küçük ağadan Arka sokaklardan soma göndermesi ve cuma günkü bonzai bölümü normal polisler eğliyormu bonzaiyi

O saate çok güzel hareketler çok güzel gidiyor ama)))
Acunun etkisidir o aynı saatte acunda yayınlıyor

13.30 Çok güzel hareketler bunların yerine
Bak baktım bugünkü reytinglere kanal d haber en sonuncu olmuş büyük kanal haberlerine içinde. sebep tamamen bu. Kanal d haberin artması için haber öncesi çocuklar dışında büyüklerin izleyeceği bir şey konmali

bir çok kişinin yılanların öcüne yüksek reyting diyince merakla gelip baktım buraya
3 reytingi nezamandan beridir yüksek olarak görüyoruz acaba herhangi bir yarışma programı bile bu reytingi alıyor show tv bukadar düştümü yanı çok başarısız ilerliyor yılanların öcü

kara para aşk çok zevkle izledim dünkü bölümüde ama bu yıl bizde çok kötü gidiyoruz
geçen yıl 5 reytingi hiç geçememekten şikayetciydim ayol bu yılda 3 reytinge takılı kaldık beğenmediğim 5 reytingi arar olduk:T

benim adım gültepe kanal d dizilerindne tutmayan bir yapım olucak galiba cinayet merhamet intikam gibi dizileri bitiren kanal d benim adım gültepeyide 3-4 bölüm sonra bitirir bence 3 reytingte kalırsalar

star tv okadar kötü birşey yaptıkı güzel köylü çarşamba aldığı 6 reytingi pazartesi akşamıda alırdı karadayının arkasından reytinglerinde değişme olmazdı
ama reaksion çarşamba 9 10 reytingi bulurdu bence pazartesi ise karadayıdan dolayı bulamıcak burda star tvyi kınıyorum :ppp::ppp::ppp:

Şu tablo inanılır gibi değil. Güzel Köylü gibi bir dizi neler yapıyor aklım almıyor. Yeni Sezonda bu akdar sağlam direneceğini thmin edemezdim.

Kara Para AŞk 5'i geçememiş 2. haftasındada.Total senaristlerimizin Totalde çakılmasıda cabası. Sema ve Eylem'e yakışmadı.:D

Benim Adım Gültepe git gide hüsrana yaklaşıyor. 2. bölüm iniyor izleyeceğim ama umarım 3. bölümde patlama yapar. Yoksa umudum iyice azalacak.

Yılanların Öcü Totalde coşmuş 1 hafta araya rağmen. Tebrikler.

Şu tablo inanılır gibi değil. Güzel Köylü gibi bir dizi neler yapıyor aklım almıyor. Yeni Sezonda bu akdar sağlam direneceğini thmin edemezdim.

Kara Para AŞk 5'i geçememiş 2. haftasındada.Total senaristlerimizin Totalde çakılmasıda cabası. Sema ve Eylem'e yakışmadı.:D

Benim Adım Gültepe git gide hüsrana yaklaşıyor. 2. bölüm iniyor izleyeceğim ama umarım 3. bölümde patlama yapar. Yoksa umudum iyice azalacak.

Yılanların Öcü Totalde coşmuş 1 hafta araya rağmen. Tebrikler.
sema ve eylem yer gök aşk,lale devri gibi dizileri daha iyi yazıyorlar bence