çarşambanın şu anki ortamı [HASHTAG]#etegininbelinikiviranzerrin[/HASHTAG] kalitesini kaldıramaz
çarşambanın şu anki ortamı [HASHTAG]#etegininbelinikiviranzerrin[/HASHTAG] kalitesini kaldıramaz
amin aminO zaman ne diyoruz. İnşallah Kanal D'nin Çarşambaya koyacağı hiçbir dizi tutmaz.
zaten sinirlerim oynadı Çarkıfeleğin fragmanını görünce bağır hepsi Yıldırımın suçu @Yiğitt gitti kanal d ele geçirdi hükümet hemende cezayı verdi tam ADALET KANAL PARTİSİ Oldu artık kanald ne biçim Türkiyenin kanalısınız kanal d
bakalım çarkıfelek bile yükseltemez yani bamin amin
hangi kategoriye aday olmuş hepsinde güzel köylü öndeKPA'yı dun akşamki bölümüyle sıkıcı bulmuştum ama reytingleri iyi gelmiş yine Diziyitebrik ederim ve @xemrexxx 'in en önem verdiği kategoriye aday olmuş
Ab'de KPA'nın durumu iyi diyorhangi kategoriye aday olmuş hepsinde güzel köylü önde
ab de 5 bile alaamayan ay yapım dizisinin durumu iyi 😱 bir yaşıma daha girdim hatta 5 yaş daha atladım😱Ab'de KPA'nın durumu iyi diyor
10'a kadar yolu var dedilerdi Ama bence dizinin hakkı 6. İnşallah ilerleyen haftalarda alırKanal d fan club kaç reyting demişti gültepeye(?)(!)
Ay Yapım olması bişey değiştirmez reyting ve share iyi mi? iyi.ab de 5 bile alaamayan ay yapım dizisinin durumu iyi 😱 bir yaşıma daha girdim hatta 5 yaş daha atladım😱
nasıl değiştirmez10'a kadar yolu var dedilerdi Ama bence dizinin hakkı 6. İnşallah ilerleyen haftalarda alır
Ay Yapım olması bişey değiştirmez reyting ve share iyi mi? iyi.
Eğer KPA'nın yapımcısı Avşar olsa şuan ''ab'de iyi gitmiş'' diyor olurdu. Bu sadece Ay Yapım'ın gözümüzdeki yeriyle alakalı. Ki 4,78 reyting kötü değil bence herhangi bir diziye görenasıl değiştirmez
iddaalı bir diziye göre kötüEğer KPA'nın yapımcısı Avşar olsa şuan ''ab'de iyi gitmiş'' diyor olurdu. Bu sadece Ay Yapım'ın gözümüzdeki yeriyle alakalı. Ki 4,78 reyting kötü değil bence herhangi bir diziye göre
Haklı olabilirsin ama KPA zaten çok büyük bütçelerle çekilmiyor. Ki zaten bu sezon geçen sezona oranla hem çekim hem senaryo kalitesi düştüiddaalı bir diziye göre kötü
valla geçen sezon başlamadan önce kesin zirvede ; daha sonra my bitince zirvede diyen çoktu reytingte my nin %35 ka alıyor şimdi .Haklı olabilirsin ama KPA zaten çok büyük bütçelerle çekilmiyor. Ki zaten bu sezon geçen sezona oranla hem çekim hem senaryo kalitesi düştü
%80 sevilen bir dizi Ekşi'de Tabi sen sadece görmek istediklerini görmüşsündür yinevalla geçen sezon başlamadan önce kesin zirvede ; daha sonra my bitince zirvede diyen çoktu reytingte my nin %35 ka alıyor şimdi .
senaryo konusunda şikayetleri senin beğendiğin ekşide okudum
sezonun sonuna doğru %80 di şimdi %60a düşmüş%80 sevilen bir dizi Ekşi'de Tabi sen sadece görmek istediklerini görmüşsündür yine