inci taneleri beklesin hele netten izlerimRüzgarlı tepe
Siyah kalp
inci taneleri beklesin hele netten izlerim
bugün öncelikle hafsanuru(melek gibi kız ) izleyeceğim
kaçırdığın kısımları ben sana özet geçerim merak etme dilber dansetti tamamİnci Tanelerinde bir kaç bölüm gerideyim sonra bakacam
Bak Hudutsuz'u bu hafta izleyebilirdin 😂Tv izlemedim.
Siyah Kalbin ne fragmanlarına nede yayınına denk geldim. Başrolleri kim en ufak bir bilgim yok. Galiba yeni başlayan/başlayacaklarda en hakim olmadığım dizi
Kadrosu yeni sezon arasında en usta isimlerin yer aldığı dizi bas rollerin kim oldugunu bilmemek icin sebep yokTv izlemedim.
Siyah Kalbin ne fragmanlarına nede yayınına denk geldim. Başrolleri kim en ufak bir bilgim yok. Galiba yeni başlayan/başlayacaklarda en hakim olmadığım dizi
Sakınca kalmamışsa verdiğimiz sözü tutma zamanı. Yarın iş sonrası bakarımO
Bak Hudutsuz'u bu hafta izleyebilirdin 😂
Doğrudur ama hiç denk gelmedim nedense. Ne Sosyal medyada nede TV’de.Kadrosu yeni sezon arasında en usta isimlerin yer aldığı dizi bas rollerin kim oldugunu bilmemek icin sebep yok
Kötü Kan'a bekleriz. Aynı kanal sonuçta. Kumandanın tuşuna basmana bile gerek yok. 24 saat aynı kanalda kalman bile yeterli olur.Tv izlemedim.
Yeni dizi arayışında değilim o dizi final yaparsa bakarım belki. Ben böyle reytingi ortalama dizileri daha seviyorum. Reytingi çok olunca saçmalıyor çabucakKötü Kan'a bekleriz. Aynı kanal sonuçta. Kumandanın tuşuna basmana bile gerek yok. 24 saat aynı kanalda kalman bile yeterli olur.
Yapım, sinek avlanmanın bir tık üstünde gidiyor. 😅 Yükseltmeye çalışıyoruz ☺️Yeni dizi arayışında değilim o dizi final yaparsa bakarım belki. Ben böyle reytingi ortalama dizileri daha seviyorum. Reytingi çok olunca saçmalıyor çabucak