RüzgarGülü
Favori Üye
O kanalına söyle Raci Şaşmaz'a gerçek mafya dizisi yaptırsın, Hudutsuz gibi çocuk dizisiyle daha fazla yormasın biziHudutsuz Sevda'mı izledim tabii ki. Artışını sürdürür inşallah.
Teşkilat. Tekrar bölümü ne aldı?İnci Taneleri 18. Bölüm (Yeni Sezon)
TOTAL (1) : 4,96
AB (1) : 5,75
ABC1 (1) : 7,07
Hudutsuz Sevda 37. Bölüm
TOTAL (2) : 4,72
AB (6) : 2,81
ABC1 (6) : 3,88
Siyah Kalp 5. Bölüm
TOTAL (3) : 4,45
AB (4) : 3,48
ABC1 (4) : 4,33
TeşkilatTeşkilat. Tekrar bölümü ne aldı?
Total çok iyi gelmiş. 👏Teşkilat
Total | (23) | 1,28
AB | (27) | 0,84
ABC1 | (22) | 1,11
İnci Taneleri hâlâ izleniyor ya helal olsun size. Bazen bu dizi kitlesini çok hafife alıyorum. Düşündüğümden daha da kötü durumdalar.
Hudutsuz Sevda Aralık ayına kadar zirveyi alır hatta yakın rakibine 1 reyting fark atar. Büyük bir sayı değil lakin NOW'a yeter de artar da. Ama şunu da es geçmeyelim dizinin AB grubu yetersiz. Aksiyon dizisi ise de yetersiz, Kadın dizisi de olsa yetersiz. O ayrı bir mevzu.Hudutsuz, Yabani ve Kirli Sepeti'ne göre kendini risk hattından bir nebze kurtarmış.
siyah kalp süper gitmiş helal olsun hafsanuraİnci Taneleri, 7 reytingle başlangıç yapmış sevindim
Dizi bahane Hafsanur şahane diyorsunsiyah kalp süper gitmiş helal olsun hafsanura
kız tek başına almıştır reytingleri ben sırf hafsanuru izliyorum
Siyah kalp vs İnci taneleri vs de inci taneleri yüksek çıkmışİnci Taneleri 18. Bölüm (Yeni Sezon)
TOTAL (1) : 4,96
AB (1) : 5,75
ABC1 (1) : 7,07
Hudutsuz Sevda 37. Bölüm
TOTAL (2) : 4,72
AB (6) : 2,81
ABC1 (6) : 3,88
Siyah Kalp 5. Bölüm
TOTAL (3) : 4,45
AB (4) : 3,48
ABC1 (4) : 4,33
Senaristlerin hatırı için izlemeyi bırakalı çok oldu benim açımdan. Deniz Can ve Miray için izlemeye devam bir süre daha.Bu söylediğimi diziyi izlememe rağmen istemezdim. Maalesef senaristlerin hatrına izliyoruz @Emre Ozansoy
Ay onlar kim ki izlicem 😂Senaristlerin hatırı için izlemeyi bırakalı çok oldu benim açımdan. Deniz Can ve Miray için izlemeye devam bir süre daha.
ona niyet bana kısmet böyle bu işler, kızın kıspetinden! ben çıkmışımDizi bahane Hafsanur şahane diyorsun
@Maskeli Fedai de Son Yaz izlerdi ve Hafsanur överdi, ortak noktanız çıktı