10 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Show TV'nin reytingleri çok yüksek ve uzun bir aranın ardından bu kadar yüksek reytingler geldi. Milli maç bütün gruplarda zirvede yer alıp, 10 reyting üstüne çıkmış.
Milli maçın etkisiyle Karagül ve Medcezir'in reytinglerinde düşme var.

Anlaşılan o ki; Beyaz Karanfil'in yayınlanmaması çok daha iyi. Yayınlansaydı eğer, çok gerilerde kalabilirdi. Bunu alınan reytinglerde görüyoruz. Milli maç etkisiyle reytinglerde büyük ölçüde düşme var.

show cozmus bugunleride mi gorecektik
@mrt-06 showun kotu zamanlarinda benle atacan burdaydik hey yavrum hey
Aynen ya ne günlerdi.
İyiyiz bu sezon maşallah.

Karadayı hala en izlenen diziler sırasında bazen haftalıkta karagülüde geçiyor
Bu yıl hic gecmedi

Ayrica karadayiyi bende izliyorum
AB'de Karadayı önde. Geçtiğimiz haftalıkta Karadayı 1. oldu AB'de.

Karagül A/B`de 2 reyting daha düşse hakettiği oranlara ulaşır.

Ekimden sonra orankar yükselecek Vadi 10 reytingi geçecek!

Nereye sevmeyen yoktur Beşiktaşı ben mesela sevmiyorum irrite oluyorum o takımdan

Maçla kafa kafaya oynayan tek dizi Vadidir bu bu reyting sonuçlarında da açıkça görülüyor.

Nereye sevmeyen yoktur Beşiktaşı ben mesela sevmiyorum irrite oluyorum o takımdan

Maçla kafa kafaya oynayan tek dizi Vadidir bu bu reyting sonuçlarında da açıkça görülüyor.
şuu açıdan söylüyorum feneri galatsaray yada galatasarayı fener desteklemiyor
ama beşiktaşı ikisi birden destekliyor avrupada oyüzden beşiktaş daha çok izleniyor diyorum 3 büyüğünde aynı anda izlediği takım olarak beşiktaş ortaya çıkıyor bunun sebebide fenerle galatsarayın birbirini desteklememesi 🙂🙂🙂

Yok öyle bir şey. En yüksek reytingleri takımlar klasmanında Galatasaray alıyor Beşiktaş yada Fenerbahçe değil

Yok öyle bir şey. En yüksek reytingleri takımlar klasmanında Galatasaray alıyor Beşiktaş yada Fenerbahçe değil
ayy bende onu zaten anlatmaya çalısıyorum sabahtan beridir küçük ağa galatasaray maından fark yiyor ama kurtlar vadisi beşiktaş maçlarını bile geçiyor diye anlatmaya çalısıyorum vadinin en iyi dizi olduğuna dahil çünkü beşiktaş vadi ile olduğu için reyting alamıyor kurtlar vadisi maçlara reyting vermeyen bir dizi galatasaraylada aynı anda oynasın vadi galatsarayıda geçer çünkü maçlara reyting vermiyoruz biz ben bu örnekleri takımları kötülemek için demiyorum vadinin farkını koymaya çalısmak için bu örnekleri veriyorum 🙂🙂

Kusura bakma
Aynen öyle Galatasaray maçı faln farketmez hepsini geçeriz evel Allah

Yok artık Çiğdem @xemrexxx e katılıyorum bu ülkede en çok Galatasarayın maçları izlenir.Beşiktaşın mazçını izleyeni görmedim ben zaten en çok taraftarı bulunan takımda Galatasaraydır.Beşiktaşın fazla taraftar topluluğu yok