eski kalite kalmadı dizilerde artık alışıcaz bu oranalraHaketmediği oranları almış dizim sadece.
son 20 bölümdür göremiyik bunu totalde ve abc1 deKaradayı hala en izlenen diziler sırasında bazen haftalıkta karagülüde geçiyor
eski kalite kalmadı dizilerde artık alışıcaz bu oranalraHaketmediği oranları almış dizim sadece.
son 20 bölümdür göremiyik bunu totalde ve abc1 deKaradayı hala en izlenen diziler sırasında bazen haftalıkta karagülüde geçiyor
Birazdan Karagül ile haber geliyor.eski kalite kalmadı dizilerde artık alışıcaz bu oranalra
son 20 bölümdür göremiyik bunu totalde ve abc1 deab de arada geçmiştir
Aynen ya ne günlerdi.show cozmus bugunleride mi gorecektik@mrt-06 showun kotu zamanlarinda benle atacan burdaydik hey yavrum hey
Karadayı hala en izlenen diziler sırasında bazen haftalıkta karagülüde geçiyor
AB'de Karadayı önde. Geçtiğimiz haftalıkta Karadayı 1. oldu AB'de.Bu yıl hic gecmedi
Ayrica karadayiyi bende izliyorum
Aynen ya ne günlerdi.İyiyiz bu sezon maşallah.
AB'de Karadayı önde. Geçtiğimiz haftalıkta Karadayı 1. oldu AB'de.
Nereye sevmeyen yoktur Beşiktaşı ben mesela sevmiyorum irrite oluyorum o takımdansen mçlar kaç reyting alabiliyor ona bak istersen küçük ağa ve karagülle olan maçlar resmen ucmuslar reytingte ama vadiyle aynı günde olan maçlar reyting alamıyor evet kurtlar vadiside az alıyor ama zirvede olmamızın sebebide şu bence maçlarada reyting vermiyoruz millet maç varkende vadi izliyor maçalra reyting vermediğimiz içinde yanı maçları geçebilen tek diziyiz şuanayrıca beşiktaşımız en çok izlenen takımdır çünkü beşiktaşı türkiyede sevmeyen taraftar yok bence en zorr maçları geçiyoruz biz
Asıl Medcezir düşmeli.Karagül A/B`de 2 reyting daha düşse hakettiği oranlara ulaşır.
şuu açıdan söylüyorum feneri galatsaray yada galatasarayı fener desteklemiyorNereye sevmeyen yoktur Beşiktaşı ben mesela sevmiyorum irrite oluyorum o takımdan
Maçla kafa kafaya oynayan tek dizi Vadidir bu bu reyting sonuçlarında da açıkça görülüyor.
Yok öyle bir şey. En yüksek reytingleri takımlar klasmanında Galatasaray alıyor Beşiktaş yada Fenerbahçe değilşuu açıdan söylüyorum feneri galatsaray yada galatasarayı fener desteklemiyor
ama beşiktaşı ikisi birden destekliyor avrupada oyüzden beşiktaş daha çok izleniyor diyorum 3 büyüğünde aynı anda izlediği takım olarak beşiktaş ortaya çıkıyor bunun sebebide fenerle galatsarayın birbirini desteklememesi 🙂🙂🙂
ayy bende onu zaten anlatmaya çalısıyorum sabahtan beridir küçük ağa galatasaray maından fark yiyor ama kurtlar vadisi beşiktaş maçlarını bile geçiyor diye anlatmaya çalısıyorum vadinin en iyi dizi olduğuna dahil çünkü beşiktaş vadi ile olduğu için reyting alamıyor kurtlar vadisi maçlara reyting vermeyen bir dizi galatasaraylada aynı anda oynasın vadi galatsarayıda geçer çünkü maçlara reyting vermiyoruz biz ben bu örnekleri takımları kötülemek için demiyorum vadinin farkını koymaya çalısmak için bu örnekleri veriyorum 🙂🙂Yok öyle bir şey. En yüksek reytingleri takımlar klasmanında Galatasaray alıyor Beşiktaş yada Fenerbahçe değil
Kusura bakmaayy bende onu zaten anlatmaya çalısıyorum sabahtan beridir küçük ağa galatasaray maından fark yiyor ama kurtlar vadisi beşiktaş maçlarını bile geçiyor diye anlatmaya çalısıyorum vadinin en iyi dizi olduğuna dahil çünkü beşiktaş vadi ile olduğu için reyting alamıyor kurtlar vadisi maçlara reyting vermeyen bir dizi galatasaraylada aynı anda oynasın vadi galatsarayıda geçer çünkü maçlara reyting vermiyoruz biz ben bu örnekleri takımları kötülemek için demiyorum vadinin farkını koymaya çalısmak için bu örnekleri veriyorum 🙂🙂
Yok artık Çiğdem @xemrexxx e katılıyorum bu ülkede en çok Galatasarayın maçları izlenir.Beşiktaşın mazçını izleyeni görmedim ben zaten en çok taraftarı bulunan takımda Galatasaraydır.Beşiktaşın fazla taraftar topluluğu yokayy yürü git şurdan beee fener ve galatasarayı sadece kendi taraftarları destekliyor avrupada bile ama beşiktaşımızı her takımın taraftarı destekliyor avrupada her taraftarın desteklediği tek takım beşiktaştır çünkü feneri beşiktaş ve gaşatasaray tutmaz galatasarayıda fenerle beşiktaş tutmaz ama beşiktaşı galatasarayda fenerde tutar ve destekler 🙂🙂🙂
gs ya da fb maçları denk gelince vadi geç başlıyordu ya da 90 dk reklamsız gidiyidiKusura bakmaAynen öyle Galatasaray maçı faln farketmez hepsini geçeriz evel Allah
Besiktasla vadinin seyircisi baskags ya da fb maçları denk gelince vadi geç başlıyordu ya da 90 dk reklamsız gidiyidi) yine de geçtiği gs maçı sayısı çok az
aynen panpa çarşı rte ye karşıBesiktasla vadinin seyircisi baska
Kobani eylemleri karagulle ve kvp nin isi star destek yolluyoraynen panpa çarşı rte ye karşı
Eee Karagül buvadi maç karşısında zor 8 alıyor, karagül 9 aldı farkındaysan. ve ona rağmen total haftalığında yine karagül 1. 🙂🙂🙂
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?