10 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karagülü kötüleyenleri anlamiyorum bide Güldür guldurle ayni gitmis demis birileri Güle güle bi hal oldum pampa guldur guldur onun yarisini almis :kiki:

Medcezir yine guzel gitmis :)

Karagül turkiyenin en cok izlenen 2 dizisinden biridir kötüleyenler kendi dizilerine baksınlar fatih harbiye 2 alip 15. Oluyor mesela :)
birileri demedi ben dedim Guldur Guldur 1saatlik yayini ile 4.87 almis 14share almis Karagul de 14share reyting olarak da 5ustu arada 1reyting fark bile yok hemen hemn ayni izlenmis iste yalan demedikki gordugumu dedim

Mert'i topun ağzına koymuş Ece çok kötü yeah.:( Ama Karagül seyircisini çalamaz bu oyunlar.:A

@Billy Kane ama bizim fragmandada Baran ölecek mi sorusu var bence eşit yani korkulacak bir durum yok.:A
Allah'ım sana geliyorum .:F İzledim fragmanı sizde her bölüm biri ölecek mi sorusu var zaten. :X Ab'yi bu ucuz sahnelerle alamazsınız. :X

Allah'ım sana geliyorum .:F İzledim fragmanı sizde her bölüm biri ölecek mi sorusu var zaten. :X Ab'yi bu ucuz sahnelerle alamazsınız. :X
İşte sizde ayda yılda uğrayan bu kalite bizde her bölüm yaşanıyor.:F Son bölüm masa örtüsü çekilmedi kimse haftaya duble örtü çekme sahnesi bekliyorum birde.:F

Maç, berbat milli takımımıza rağmen ab ve abc1'de şov yapmış tebrikler.

Karagül beklediğim gibi 9 küsür almış 11 alacak diyenler vardı bir de. :A

Medcezir'im totalde düşmüş ama ab'de Karagül'ü geçmesi sevindirici böyle devam. :D

Arka Sokaklar totalde idare etmiş ama ab'de durumu kötü Kanal D dokunacak mı bakalım diziye :)

Hayat Yolunda'nın tekrarı abc1'de 2 reyting almış fena değil diyelim. 🙄

show cozmus bugunleride mi gorecektik :D @mrt-06 showun kotu zamanlarinda benle atacan burdaydik hey yavrum hey :D

ahhh iştee kurtlar vadisinin farkı ortaya çıkıyor 🙂🙂🙂
karagül ve küçük ağa veya herhangi başka bir dizi maçlar olunca tutunamıyorlar
ama kurtlar vadisi bu yıl 2 defa beşiktaşla aynı günde olmasına rağmen zirvede yer aldık:love1:
kız beşiktaşla milli maç bir mi :F hay senin kafana oklavalar gelsin :F

karagül iyi gitmiş ama nerede 11 @denizz19 :A
medczeir idare ediyor ay yapımı :A
güldü güldür çok iyi tekrarı
as da idare etmiş

kız beşiktaşla milli maç bir mi :F hay senin kafana oklavalar gelsin :F

karagül iyi gitmiş ama nerede 11 @denizz19 :A
medczeir idare ediyor ay yapımı :A
güldü güldür çok iyi tekrarı
as da idare etmiş
küçük ağayıda söylüyorum körmüsün 2 defa galatasaray maçından fark yediler
ama biz beşiktaşı geçtik yanı maçları geçebilen tek dizi biziz :kiki::kiki::kiki:

küçük ağayıda söylüyorum körmüsün 2 defa galatasaray maçından fark yediler
ama biz beşiktaşı geçtik yanı maçları geçebilen tek dizi biziz :kiki::kiki::kiki:
Zaten su anda turkiyede 2 tane iyi reyting alabilcek dizi var karagül ve kvp . Küçük aga ve karadayi aşırı batirdilar işi.
Ayrica karagül milli macla cekisti arti olarak kanal d nin vadiye yaptigini yapmıyor fox karagule iyiki.
Kanal d vadiyi canli vermiyor, hicbi yere pazara kadar yuklemiyor ama karagul hemen yukleniyor ona rağmen karagul 9.41 almış :bhr:

Karagul cok iyi oranlar almis cok cok buyuk tebrikler mac olmasina ragmen totalde haftanin birinciligini almis bide mac olmasaydi acaba hangi cift haneli rakamlari alacakti:)

beşiktaş ile gs yi bir tutmaktan seni men ederim çirkin şopar :F gs bu ülkenin en büyük reyting kaynağı :X
ayy yürü git şurdan beee fener ve galatasarayı sadece kendi taraftarları destekliyor avrupada bile ama beşiktaşımızı her takımın taraftarı destekliyor avrupada her taraftarın desteklediği tek takım beşiktaştır çünkü feneri beşiktaş ve gaşatasaray tutmaz galatasarayıda fenerle beşiktaş tutmaz ama beşiktaşı galatasarayda fenerde tutar ve destekler 🙂🙂🙂

ayy yürü git şurdan beee fener ve galatasarayı sadece kendi taraftarları destekliyor avrupada bile ama beşiktaşımızı her takımın taraftarı destekliyor avrupada her taraftarın desteklediği tek takım beşiktaştır çünkü feneri beşiktaş ve gaşatasaray tutmaz galatasarayıda fenerle beşiktaş tutmaz ama beşiktaşı galatasarayda fenerde tutar ve destekler 🙂🙂🙂
reytinglerde bunu göremiyiz ama kız çirkin :F

Zaten su anda turkiyede 2 tane iyi reyting alabilcek dizi var karagül ve kvp . Küçük aga ve karadayi aşırı batirdilar işi.
Ayrica karagül milli macla cekisti arti olarak kanal d nin vadiye yaptigini yapmıyor fox karagule iyiki.
Kanal d vadiyi canli vermiyor, hicbi yere pazara kadar yuklemiyor ama karagul hemen yukleniyor ona rağmen karagul 9.41 almış :bhr:
Karadayı hala en izlenen diziler sırasında bazen haftalıkta karagülüde geçiyor