10 Ekim 2014 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maç gerçekten şaşırttı. Fena oranlar almış. Helal olsun. Özellikle Ab'de 3'e katlamış dizileri.

Karagül'den çılgın atılım bekliyordum ben. Total'de zirve rahat gelir diyordum ama şaşırttı doğrusu. Beklediğimin çok gerisinder kaldı.

Medcezir 5-6 arasında gezinmiş. Haftaya Ab'de yine zirveyi kaybeder.:A

Güldür Güldür ve Maça Doğru güzel gitmiş.

Gün Show'un günü olmuş.:D

Maç bütün gruplarda çok iyi gitmiş 😱 eğer yenseydik daha da yükselebilirdi.

Karagul yine iyi gitmiş tebrikler.

Arka sokaklar maalesef dünkü kötü bölümle daha iyi alamazdı :( günü kesinlikle değişmeli.

Medcezir de özellikle ab grubunda iyi sonuçlar almış.

Kızılelma yı yine liste de göremedim :(

Medcezirim müthiş gitimş. Maça rağmen total'de 5'den aşa düşmemiş ab'de zirvede. Artık ab'de zirveyi bırakmayız. :X

şu var kurtlar vadisi daha çok erkek seyirciye hitap ediyor vadi buna rağmen maçları geçti, karagül daha çok kadın izleyiciye sahip buna rağmen maçtan fark yedi asıl fark bu işte 🙂

Karagül'ün bu bölümü gelecek hafta olsaydı oranları çok daha fazla olabilirdi ama haftaya olan fragmanda oldukça başarılı sıkıntı yok. :D

şu var kurtlar vadisi daha çok erkek seyirciye hitap ediyor vadi buna rağmen maçları geçti, karagül daha çok kadın izleyiciye sahip buna rağmen maçtan fark yedi asıl fark bu işte 🙂
Karagül dizisini kadınlar kadar erkeklerde izliyor yalnız. :)

Karagül'ün bu bölümü gelecek hafta olsaydı oranları çok daha fazla olabilirdi ama haftaya olan fragmanda oldukça başarılı sıkıntı yok. :D

Karagül dizisini kadınlar kadar erkeklerde izliyor yalnız. :)
erkekler izlemiyor demedim kadınlar daha ağırlıklı dedim tıpkı vadide de erkeklerin ağırlıklı olduğu gibi 🙂

Maç bütün gruplarda çok iyi gitmiş 😱 eğer yenseydik daha da yükselebilirdi.

Karagul yine iyi gitmiş tebrikler.

Arka sokaklar maalesef dünkü kötü bölümle daha iyi alamazdı :( günü kesinlikle değişmeli.

Medcezir de özellikle ab grubunda iyi sonuçlar almış.

Kızılelma yı yine liste de göremedim :(
Duzelticek bisey varsa oda arka sokaklarin tekrari carkifelek yetersiz kaldi
Saat 20 arka sokaklar
Saat 23,15 yalan dunya
Saat 1 beyaz show

erkekler izlemiyor demedim kadınlar daha ağırlıklı dedim tıpkı vadide de erkeklerin ağırlıklı olduğu gibi 🙂
Şöyle bir durumu göz ardı etmeyelim ama diyelim bir kadın izleyici Karagül'ü izlemek istiyor ama onun eşi maçı açıyor bu da haliyle Karagül'e etki eder. Anlatmak istediğim bu. :)

Şöyle bir durumu göz ardı etmeyelim ama diyelim bir kadın izleyici Karagül'ü izlemek istiyor ama onun eşi maçı açıyor bu da haliyle Karagül'e etki eder. Anlatmak istediğim bu. :)
işte bende onu diyorum o erkek maç olduğu zaman kumandayı alıyor , ama vadiyi izlediği zaman o erkek kanalı değiştirmiyor 🙂

işte bende onu diyorum o erkek maç olduğu zaman kumandayı alıyor , ama vadiyi izlediği zaman o erkek kanalı değiştirmiyor 🙂
Biz daha şanssızız o halde. İki erkek işi dediğimiz program Vadi ve Maç, diğer taraftan kadın ve erkek işi. Yani erkek ikisi arasında ayrım yapamayabilir ama bir taraf kadın işiyse ve genel olarak erkeğin söz hakkı olduğu bir toplumda isek Karagül'ü bırakıp maç seyretmek daha müsait. :)

Biz daha şanssızız o halde. İki erkek işi dediğimiz program Vadi ve Maç, diğer taraftan kadın ve erkek işi. Yani erkek ikisi arasında ayrım yapamayabilir ama bir taraf kadın işiyse ve genel olarak erkeğin söz hakkı olduğu bir toplumda isek Karagül'ü bırakıp maç seyretmek daha müsait. :)
deniz resmen sabote ediyorsun :D işte aynı erkekler vadi için maçı bile izlememeyi tercih ediyorlar vadinin başarısı burda , sonuçta herkes in gönlünü verdiği renkler var vadi bir dizi olarak maça karşı durabilen ilk ve tek dizidir 🙂

deniz resmen sabote ediyorsun :D işte aynı erkekler vadi için maçı bile izlememeyi tercih ediyorlar vadinin başarısı burda , sonuçta herkes in gönlünü verdiği renkler var vadi bir dizi olarak maça karşı durabilen ilk ve tek dizidir 🙂
Karagül'de 9 küsür reyting alıyor maça rağmen onun başarısı da kaçınılmaz. :A

Karagül farkını ortaya koymuş. Maç varken 10'a yaklaşmış eğer maç olmasaydı 11 bekliyordum ben. :) Yine hafta 1.sl biziz. :) Tebrikler dizime.
Bu Tarz Benim harika ilerlemeye devam ediyor, tebrikler.