10 Ekim 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aman allahım poyraz neler yapıyorrrrrrrrrrr of tamda yerinde reklam girdi ya

kenan 40 oldu hacı beren minyon tipli pek uyum olmaz kardeşi gibi olur
tabi kenanı sülüman gibi yapacakalrsa olabilir
Neyse iyi geceler yarin konusurux bol bol. Okul var ya hani o yuzden uyumam lazim .

AMA UYUMLU OLABILIRLER BENCE.

off ya tam yerinde reklama ya 23.13 reklama girdi vadi

poyraz tam tarıyodu reklam gelde 2 hafta bekle vadiyi off

Yada abi kardesi canlandirirlar.ikiside basrol olur @xemrexxx

kv pe cosuyorrrrrrrrrrrr aman allahhhımm ama reklam heycanı yedi bea o sahnede reklam mı olur atv !!

200. Bölüm sezonun bugüne kadar en iyi bölümü oldu diyebilirim! Önümüzdeki hafta Abdülhey Elif'i kurtaracak... KGT büyük kayiplar verecek gibi... Polat yine sahalara dönmezse yuh artik! KGT cöktü resmen!

Eylül 2014 işte. Ay Yapım bu sene Ocak'a kadar 2 dizi yapacak zaten Beren icin 3. Bi dizi yapmaz. Anca Eylul 2014 olur o zamana da Murat Yildirim TIMS ile anlasirsa zor.
bilemiyorum okan yalabık da başrol oalcak murat yıldırım gölgede kalacağı bir rolü seçmez gibi geliyor bana

Eylül 2014 işte. Ay Yapım bu sene Ocak'a kadar 2 dizi yapacak zaten Beren icin 3. Bi dizi yapmaz. Anca Eylul 2014 olur o zamana da Murat Yildirim TIMS ile anlasirsa zor.
Umarim timsle anlasmaz. Berenle olurlar. ikisininde birbirlerine ve ay yapima ihtiyaclari var

polat sahalara doncektır ak saclı baskası olcak...

yasin kardeşimin dediği gibi abdülheyler kurtaracak elifi kgt de kayıplar olacak kesin polat ortaya çıkacak zaten hocaya söyledi bırakacağını

200. Bölüm sezonun bugüne kadar en iyi bölümü oldu diyebilirim! Önümüzdeki hafta Abdülhey Elif'i kurtaracak... KGT büyük kayiplar verecek gibi... Polat yine sahalara dönmezse yuh artik! KGT cöktü resmen!
çok haklısın kardeşım polat mutlaka dönmelı

atv yine hasta etti beni
bir kerede düz saatde reklama gir arkadaş
21:44
22:44
23:13
2 dakika sonra reklama girsen ölürmüsün