Polat Şaşmaz
Favori Üye
Oha aga oha daha ne bekliyorsunAlt tarafı başta ağır çekim yaptılar ee gerisi yok gerisi sıkıcı ve saçma sahneler
Oha aga oha daha ne bekliyorsunAlt tarafı başta ağır çekim yaptılar ee gerisi yok gerisi sıkıcı ve saçma sahneler
ciddi anlamda sıkıldım panpa sanki babalarınız kavga ediyor da taraf tutuyonuzO amaçla yazmadım la içimden geldi.Senin için fesat düşüncelere bak hele.
Tabikide ay yapim sart
Yan sekmede açık.ciddi anlamda sıkıldım panpa sanki babalarınız kavga ediyor da taraf tutuyonuzneyse uzatma bence dizine dön nasıl izliyon böyleF
kesinlikleBende cok duygulaniyom 2 reytingi gorunce. Berenim ayril su diziden 2014 Eylulde yeni bir dizi ile gelama ay yapimsart !!
23.01 reklamlar bitti.
karar verin22.59 vadi reklam dönüşü
Helal panpa.ciddi anlamda sıkıldım panpa sanki babalarınız kavga ediyor da taraf tutuyonuzneyse uzatma bence dizine dön nasıl izliyon böyleF
ee napam panpa bir sonuç çıksa bari hep aynı şeylerHelal panpa.
Çalissa iyi olur ama. Cansu dere kesinmi o dizide olmadi beren gitsin yaBeren tüm kariyeri boyunca Ay Yapım'la çalışacak değildi
o dediğin kolay yolÇalissa iyi olur ama. Cansu dere kesinmi o dizide olmadi beren gitsin yaAy yapim+Beren Saat+Yakisikli jön+Toygar Isikli+Medcezir Senaristleri =10+ REYTING !!!.
bayağı ayrıntıları var..onları biiliyorduk zaten yenı şeyler deıl
Vışşşş bak hele daha 2 gün önce sen de içindeydin.ee napam panpa bir sonuç çıksa bari hep aynı şeylerneyse bern uzadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?