Polat Şaşmaz
Favori Üye
Oha aga oha daha ne bekliyorsunAlt tarafı başta ağır çekim yaptılar ee gerisi yok gerisi sıkıcı ve saçma sahneler
Oha aga oha daha ne bekliyorsunAlt tarafı başta ağır çekim yaptılar ee gerisi yok gerisi sıkıcı ve saçma sahneler
ciddi anlamda sıkıldım panpa sanki babalarınız kavga ediyor da taraf tutuyonuz neyse uzatma bence dizine dön nasıl izliyon böyle FO amaçla yazmadım la içimden geldi. Senin için fesat düşüncelere bak hele.
Tabikide ay yapim sart
Yan sekmede açık.ciddi anlamda sıkıldım panpa sanki babalarınız kavga ediyor da taraf tutuyonuz neyse uzatma bence dizine dön nasıl izliyon böyle F
kesinlikleBende cok duygulaniyom 2 reytingi gorunce. Berenim ayril su diziden 2014 Eylulde yeni bir dizi ile gel ama ay yapimsart !!
23.01 reklamlar bitti.
karar verin22.59 vadi reklam dönüşü
Helal panpa.ciddi anlamda sıkıldım panpa sanki babalarınız kavga ediyor da taraf tutuyonuz neyse uzatma bence dizine dön nasıl izliyon böyle F
ee napam panpa bir sonuç çıksa bari hep aynı şeyler neyse bern uzadımHelal panpa.
Çalissa iyi olur ama. Cansu dere kesinmi o dizide olmadi beren gitsin ya Ay yapim+Beren Saat+Yakisikli jön+Toygar Isikli+Medcezir Senaristleri =10+ REYTING !!!.Beren tüm kariyeri boyunca Ay Yapım'la çalışacak değildi
o dediğin kolay yol klasik ay yapım dizisine odum koy 8 reyting alırÇalissa iyi olur ama. Cansu dere kesinmi o dizide olmadi beren gitsin ya Ay yapim+Beren Saat+Yakisikli jön+Toygar Isikli+Medcezir Senaristleri =10+ REYTING !!!.
bayağı ayrıntıları var..onları biiliyorduk zaten yenı şeyler deıl
Vışşşş bak hele daha 2 gün önce sen de içindeydin.ee napam panpa bir sonuç çıksa bari hep aynı şeyler neyse bern uzadım
Reklamını yap tabii.Oda yanlış. Gerçeği sayfa 4'te.