2016 10 Cloverfield Lane - Film Yorumları

Her ne kadar sonu pek iyi bağlanmamış olsa da genel olarak güzel bir filmdi. Gerilim hep üst noktadaydı ve gizem unsuruyla birlikte film sürükleyici bir hal aldı. Sadece 3 kişiyle geçen bir tek mekan filmi olmasına rağmen sıkmadı izlerken.

Bu üçlüde John Goodman en beğendiğim isim oldu. Adamın her hareketi ürkütücüydü, diğer karakterlerle birlikte ben de gerildim onu izlerken :) Mary Elizabeth Winstead de gayet iyiydi. Diğer yardımcı karakter de eh işte diyelim, ama sırıtmadı o da yardımcı rolde görevini yerine getirmiş kendileri :)

7/10

Son düzenleme:
İzleyeli neredeyse bir yıl olacak ama bir türlü yorum yapamadım ve film arada kaynadı.

Ben filmi beğendim. Tek mekanda geçen zaman zaman temposu düşen ama genel olarak seyirciyi merak içerisinde bırakan ve sürprizlere açık bir film.

Oyunculuklar çok başarılı. Özellikle John Goodman karakterin o tekinsiz halini çok iyi yansıtmış.

Filmin sonuna gelirsek:

Filmin atmosferine aykırı bir sondu. Uzaylıyla savaşması falan gerçekten saçmaydı. Aslında çıktığında uzaylıları görse ve film orada bitse bence çok iyi olurdu.

Genelde her yılın ilk yarısında vasat filmler çıkıyor bu film geçtiğimiz yılın ilk yarısının en başarılı filmlerinden biriydi.

8/10