10 Aralık 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
Kaderimin Oyunu çok iyi yükseliş yaşamış. Star TV adına sevindim umarım oranlarını korumayı başarır.

Kırmızı Oda çok düşük gidiyor. DEK bile final kararı aldığında daha iyi oranlar alıyordu. Bence büyük ihtimalle 3-4 bölüm sonra final yapar. Ben izliyorum ve sonunda kadar izleyeceğim o ayrı konu.

Bu tadına doyulmaz muhteşem oyunculuk şöleninin hakkı 5 değil 15 reytingmiş ya haksızlık ettik galiba. :A

------

Kaderimin Oyunu çok iyi yükseliş yaşamış. Star TV adına sevindim umarım oranlarını korumayı başarır.

Kırmızı Oda çok düşük gidiyor. DEK bile final kararı aldığında daha iyi oranlar alıyordu. Bence büyük ihtimalle 3-4 bölüm sonra final yapar. Ben izliyorum ve sonunda kadar izleyeceğim o ayrı konu.
Kızım, Jet Sosyete daha düşük reytinglerle sezon sonunu görmüştü Kırmızı Oda bu reytingleri daha zor şartlar altında alıyor. Ayrıca MC ve O Ses bitince başka bir şey kalmayacak, Çağatay Ulusoy'un dizisi de sallantıda olduğu için 7 günü de Survivor'a teslim etmezler.

Son düzenleme:
Bugün günlerden K A D I N :Z @kerem

FGO041tXoAIyyQ3
Senin oda patladı gitti. Rezalet. :F

• Harika
Reactions: cookies
:Z Canım dizim tekrarlarıyla youtube izlenmeleriyle yükseleceğini göstere göstere geliyordu zaten işte budur inşAllah hep böyle devam eder canım dizimm

• Beğendim
Reactions: cookies