10 Aralık 2021 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    21
#EsraErol 7,07 | 4,04 | 5,39
#MügeAnlı 6,31 | 4,77 | 6,29
#Didem 2,20 | 1,14 | 1,61
#ZuhalTv8 2,05 | 1,82 | 2,37
#SerapPaközGerçeğinPeşinde 1,58 | 1,21 | 1,30
#GelinimMutfakta 1,57 | 0,44 | 1,03
#KadirEzildi 1,41 | 1,22 | 1,55
#ZahideYetişAtv 1,41 | 1,18 | 1,05
#SedaSayan 1,20 | 0,67 | 0,82
#FulyaFox 1,04 | 0,86 | 0,96
Kaynak: Deniz TURAL Twitter

Reactions: denizz19

@Aserat ın favori videolarından

Şuan Star'da Bayram var

Reactions: Özgür

Reactions: cookies and Aserat
Gitmeme gerek yok her cuma ayağıma geliyor.
10 reyting almasına rağmen çöktü gibi yorumlar yapılmış anlamadım.

------

Survivor kadar başınıza taş düşsün e mi.
Her sene başlamadan önce abartıp patlamaya doyamadınız.

Son düzenleme:
Reactions: Yiğitt
Allah akıl fikir versin o hezimet oranlardan sonra kendini eski oranlarla avutmaya başlamışsın.
Böyle patlamana bayılıyorum.
Kaderimin Oyunu için de ahım şahım oranlar değil demişsin de 5'in nesi kötü be alamayan bir çok dizi varken.

Reactions: cookies
Akıl fikir versin? Avutma? Eski oranlar? Üç grupta da zirveye yerleşmiş olanı söylüyorum.
Ayrıca gördüğün gibi yorumumda o varoş Total dizisinin de hakkını vermişim sadece Kanal D, ATV ve TRT'nin 10+ alan dizileri varken Star'ın en çok izlenen işi onların yarısını anca almış doğruya doğru.

Sen kendine bak önce, hangi diziyi öve öve bitiremeyip tepeye çıkarsan dizi çöküşe geçiyor. Poyraz Karayel mi desem Ufak Tefek Cinayetler mi desem Kırmızı Oda mı desem daha kaç dizi var. Ne geliyorsa senin yüzünden oluyor.

Reactions: cookies and 12.Adam
Ne çöküşü ya koskoca 10 reyting yazıyor orada.
Ayrıca diğer dizilerin konuyla alakası ne bilmiyorum ama Poyraz 82 bölüm sürerek başarısını ispatladı, UTC de senarist ve diğer aksiliklerin kurbanı oldu. Kırmızı Oda her türlü sezon sonunu görecek zaten cuma günü Survivor murvivor göremeyeceksiniz.

Reactions: Yiğitt
Konuyla alakası senin her diziyi öve öve bitiremeyip sonrasında hüsrana uğraman. Örnekler verdim. Başarısını ispatlasa bile sonuçları ortada…

Aserat'ın Kırmızı Oda izlemediğini rahatlıkla söylerim ama ispatlayamam
Gerçek olmayan bir şeyi ispatlayamazsın zaten.
Hadi sen Böğürtü Reis'in dizisini izle.

Konuyla alakası senin her diziyi öve öve bitiremeyip sonrasında hüsrana uğraman. Örnekler verdim. Başarısını ispatlasa bile sonuçları ortada…
Ortada bir hüsran mı var hala göremiyorum da.

Geçen hafta Kırmızı Oda-nın durumu çok kötü, daha da düşecek yazınca destekleyenler 4-5 alan diziye çok kötü diyorsunuz deyip laf atıyordu. Amma bu hafta yorumumda haksız olmadığımı bir daha gösterdi. Dizi total-de 13. sıraya kadar gerilemiş. AB-de de gelecek hafta 3-lü reytingler görür. Psikolojik diziler bu sezon pandeminin eski etkisi olmadığı için artık insanları pek çekmiyor. Mesela Masumlar Apartmanı da düştü. Hatta o yüzden Camdaki Kız da senaryo değiştirdi ve daha çok entrika/aşk falan ile toparladı sezonu. Masumlar Apartmanı için de aynı şans var, çünkü hikayesini istedikleri gibi değiştirebiliyorlar ve dizi Safiye/Gülben olayları ile kolayca yükseliyor.
Amma aynısı Kırmızı Oda-da imkansız. Bu dizi tamamen psikoloji ve ağır drama konularını ele ele alan kısa hikayeler ile bağlı. Millet bu kadar dramayı artık kaldıramıyor, bi de devamlı değişen karaktere alışmakta zorluk çekiyorlar. Daha da düşerse Acun fazla devam etdirmek istemez.

Kaderimin Oyunun böyle yükseleceğini hepimiz bekliyorduk. 2 grupta 2 reyting artmış. Zaten 7-8-leri yakında görür gibi. Kırmızı Oda ve Aşk Mantık İntikamdan kolayca izleyici çalacak. Hatta Aziz-den, çünkü Aziz de boşluktan 6-7-leri gördü.
Bu arada Star-ı tebrik ediyorum. Umarım Annemizi Saklarken de yükselir. Onun için de yorumlar çok iyiydi.