10 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Muhteşem Yüzyıl:Kösem, My'ın kaymağını yemekle meşgul dedik @xemrexxx bey hayır diyordu. Şundan eminim ki Kösem'in reytinglerinin artma ihtimali yok belki bazı bölümler senaryoya bağlı olarak yükselir o da çok zor gibi duruyor. Diziyi reyting listesinde bulmak için ekstra çaba harcadım :)
o ekmeği yemeye kalksalar ye ye bitmez :D kösem farklı panpa zaten söyledim de total 6 ab 8 en fazla bu kadroyla isterse senaryo 10 numara olsun :D
my gibi devam etmek isteseler my deki gibi halit ergenç vari birini bulurlardı ekin koç gibi yeni yetmeyi değil :D bu kadroyla alacakları maximum ilk bölüm reytinginin +0.5 üstü :))

Kösem dağılmış :A :F

O kadar reklama tutmadı :A
avatarına koyduğun biricik berenin gelince izlersin:A

o ekmeği yemeye kalksalar ye ye bitmez :D kösem farklı panpa zaten söyledim de total 6 ab 8 en fazla bu kadroyla isterse senaryo 10 numara olsun :D
my gibi devam etmek isteseler my deki gibi halit ergenç vari birini bulurlardı ekin koç gibi yeni yetmeyi değil :D bu kadroyla alacakları maximum ilk bölüm reytinginin +0.5 üstü :))

avatarına koyduğun biricik berenin gelince izlersin:A

Akşam akşam sonuçları görünce gülesim tuttu :D:D Kösem bizi güldürdü Allahta onları güldürsün:F

eğer hafta içi tekrarları düzgün planlanırsa 5. bölümde zirveye yürüyüp, 4 sezon sürmesi işten bile değil.

eğer kalan 115 dakika, izlediğim 35 dakika gibiyse adını türk dizi tarihine yazacak nur topu gibi bir dizimiz daha oldu.

Bunlar Kösem için kulislerde söylenen yorumlar. Bugün 5.bölüme girdik ve sonuç çakılan reytingler. Rica ediyorum şu reytinglerden sonra şu diziyi pışpışlamayın pek değerli tv eleştirmenleri. 4 sezon değil 14 bölüm devam ederse çok şaşıracağım artık :D

Bunlar Kösem için kulislerde söylenen yorumlar. Bugün 5.bölüme girdik ve sonuç çakılan reytingler. Rica ediyorum şu reytinglerden sonra şu diziyi pışpışlamayın pek değerli tv eleştirmenleri. 4 sezon değil 14 bölüm devam ederse çok şaşıracağım artık :D
o cümlerlerde söylenen gerçekleşmemiş bile panpa :A ayrıca gelmiş geçmiş en büyük dizini devamı olarak lanse edilen dizi herkes konuşacak tabi ki de:A

@batuhankaralar cığım boşuna çabalama bu diziyi yerden yere vuramaz kimse çapları yetmez :D takası da pek kaale alma cevap vermicekmişin kendisi vadi yorum konusu ve diriliş konularında muhteşem rezalet söylemine devam ediyor :D @EFE UYSAL ile karşılıklı beğeni yaparsınız bu konuda anca çünkü o da biliyor diriliş de senin ay yapım gibi başarısız oluyor harzem abisi söyledi ben değil :D

Vadi çok iyi sonuçlar almamış. Ama kanal d de olduğumuz için bu reytingler iyi sayılır

Asla Vazgeçmem çok çok iyi gidiyor.Diziyi seviyorum zaten :bhr:

@Yiğitt Aşk ve Günah ın reytingleriyle ilgili ne düşünüyorsun :X

Kösem'e ne olmuş öyle? AB'de durumu nispeten daha iyi, ama Total'de 15. sıraya kadar gerilemesi şaşırttı. 😱

Analar ve Anneler'in reytingleri de biraz kıpırdanmış gibi, ama bu saatten sonra yeterli değil maalesef. Umarım final bölümü güzel olur. :(

Asla Vazgeçmem çok çok iyi gidiyor.Diziyi seviyorum zaten :bhr:

@Yiğitt Aşk ve Günah ın reytingleriyle ilgili ne düşünüyorsun :X
Fena gitmiyor ama Kanal D diziye iyi sahip çıktı. Ben yine de Alın Yazım'ın kalmasından yanaydım, bu dizi dururken onun harcanması çok yazık oldu. :(

Yine de fena gitmiyor bence, biraz daha artması lazım diye düşünüyorum.