10 Aralık 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Kösem kaliteli ama sıkıcı ilerliyor hiçbir atraksiyon yok izleyiciyi büyük ölçüde kaybetti toparlanmak istiyorsa entrikalar, kavgalar, büyüler gerekiyor :A

ne haddini bildiricem la 1. olmuşuz işte:A
Dalga geçiyorlar ama sustur şunları :D

Kösem kaliteli ama sıkıcı ilerliyor hiçbir atraksiyon yok izleyiciyi büyük ölçüde kaybetti toparlanmak istiyorsa entrikalar, kavgalar, büyüler gerekiyor :A

Dalga geçiyorlar ama sustur şunları :D
ay geçsinler ben 4 yıl dalga geçtim onlarla onlar 4-5 hafta geçsin no problem:A

Burası Kurtlar Vadisi günü! çarşamba sandılar akbaba gibi çökmeye çalıştılar ama sonuç ortada 15.sıra 3 reyting :D

Kösem, Muhteşem Yüzyıl'dan kalan önyargıları giderememiş maalesef. Bu gidişle de gideremeyecek gibi gözüküyor. Ayrıca dizinin yurtdışı satışları yapıldığı için en azından bu sezon bitirileceğini sanmıyorum.

Kurtlar Vadisi de çok iyi durumda değil aga ama bence atv de olsa 8 falan alırdı :A
kanal d de daha iyisi yok bu kanalda ötesi yok maçlara rağmen 7 almışız ve lideriz bu bize yetiyor dediğin gibi atv de olsa maç zamanları 9 normal zamanlar 10 üstü garantiydi

Vizelerden takip edemedim pek fazla Vadi maça rağmen güzel reytingler almış yine. :D Muhteşem yüzyıl bu sefer olmadı herkes kabul etmeli zaten perşembe gelerek hata yaptığını söylemiştik geçmiş olsun. :)

reytingte kösemin 1.olduğunu gören @Çiğdem- foruma uğramamış :A :oley:
@mrt-06 asla vazgeçmemde noluyor :F sultan ortağım coştu galiba:F
normal reytingler bir süpriz yok vadi maç olmadığı zaman 7 kösem 4 ortalama alıyor maç olduğundaa 1 er reyting düşüyorlar vadi 6 kösem 3 ortalama alıyorlar haftaya tekrar vadi 7 kösemde 4 ortalamaya çıkarlar :F:F:F

Muhteşem Yüzyıl:Kösem, My'ın kaymağını yemekle meşgul dedik @xemrexxx bey hayır diyordu. Şundan eminim ki Kösem'in reytinglerinin artma ihtimali yok belki bazı bölümler senaryoya bağlı olarak yükselir o da çok zor gibi duruyor. Diziyi reyting listesinde bulmak için ekstra çaba harcadım :)

Kösem'in dünkü bölümü çok sıkıcıydı biraz heyecan katsalar artık iyi olacak artı Beren'le beraber yükselebilir.